мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

НВИДИА дривер Помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. сеп 2007, 09:03
Мембер Гроуп

Default НВИДИА дривер Помоћ

Пре него што сам надограђује моје НВИДИА ГеФорце 7300 ЛЕ Возачи, моје игра ишла у реду. Сада сам страшна ФПС. То је срање, јер га стварно не вреди да играју. Сам био задивљен, где могу добити стари НВИДИА драјвера? Им на 32бит Видик бту.

Тхкс
Old 13. сеп 2007, 09:28
Донаторска Група

Праведан свитак леђа возача. Десним тастером миша кликните на Мы Цомпутер и изаберите Измени, а затим Девице Манагер. Пронађите своје ГеФорце под Дисплаы адаптери и двоструки клик. Тада Дривер картицу и изаберите Уклони посљедњу.
Old 13. сеп 2007, 10:27
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Праведан свитак леђа возача. Десним тастером миша кликните на Мы Цомпутер и изаберите Измени, а затим Девице Манагер. Пронађите своје ГеФорце под Дисплаы адаптери и двоструки клик. Тада Дривер картицу и изаберите Уклони посљедњу.
Уоу. Соооооооооооооооооооооооо Хвала пуно.
И постед тхис НВИДИА на форумима и да није ни одговорити.
Такође амазес ме како знаш, јер ја ово никад не би ни фигуред ит оут.

ТХКС АГАНИ!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц