менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Допомога драйверів NVIDIA

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 вересня 2007, 09:03
Член групи

Default Допомога драйверів NVIDIA

Перш ніж я модернізував свій NVIDIA GeForce 7300 LE Драйвери, моя гра РАН штрафу. Тепер я отримую страшні FPS. Це дійсно смокче тому що це робить неможливим грати. Мені було цікаво, де я можу отримати старі драйвера NVIDIA? Im On 32bit BTW Vista.

Thx
Old 13 вересня 2007, 09:28
Донор групи

Просто відкат драйверів. Клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер і виберіть Керування, а потім Диспетчер пристроїв. Знайти GeForce під дисплеєм, адаптери і подвійним клацанням миші. Потім вкладку Driver і виберіть Відкинути.
Old 13 вересня 2007, 10:27
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Просто відкат драйверів. Клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер і виберіть Керування, а потім Диспетчер пристроїв. Знайти GeForce під дисплеєм, адаптери і подвійним клацанням миші. Потім вкладку Driver і виберіть Відкинути.
Wow. Завдяки soooooooooooooooooooooooo багато.
Написав я це на NVIDIA форумах і вони Didn't навіть реагувати.
Крім того, мене вражає, як ви знаєте це, тому що я б ніколи навіть не фігурувало його.

THX Аганья!!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.