![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички - моля мечка с мен, аз не съм отчаяно PC грамотни :4-dontkno Аз бях ли NVIDIA FX 5200 - доста стари Аз знам, но са твърди пъти! Аз Наскоро обновени на водачите, както аз бях се някои проблеми с 3D изображения на някои софтуерни - актуализацията е решен, но сега, когато започне играта долната половина е видима в горната част на екрана и горната половина е изчезнал почти на върха. Аз сте търсили десетки форуми за да се опита да получи решение, но всички те изглеждат за покриване двойна монитори, които аз не съм създадена за. Всеки, който има някакви идеи? Много благодаря предварително: усмивка: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt-раздела, нали щракнете игра в лентата на задачите, удари Премести, след това използвайте клавишите със стрелки, за да я преместите в дясно позиция. Или стартирате игра в fullscreen.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP DV6000 лаптоп екран Light Брой | dcil | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 13 Feb 2009 10:05 |
| Дзен Vision M екран проблем | HistoryGirl | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 2-ро Jan 2009 23:20 |
| Син екран проблем | thefoxx | Общи Хардуер Чат | 3 | 4 февруари 2008 07:38 |
| Windows XP черен екран след обувка-горе (твърдия диск въпрос?) | hypnotoad521 | Windows операционни системи | 3 | 16-то Dec 2007 17:06 |
| Multi Монитор ~ NVidia 5200 | gsan | Графика на карти & Монитори | 7 | 17 Авг 2007 03:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |