![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni - prosím nese s sebou, já nejsem zoufale PC gramotný :4-dontkno Mám jedno nvidia fx 5200 - docela starý Já vím, ale je těžké časy! Jsem nedávno aktualizovaných ovladačů, jak jsem se získat nějaké problémy s 3D obrázky na některé software - aktualizaci vyřešil, ale teď, když jsem spustit hru spodní polovina je viditelná v horní části obrazovky a horní polovina zmizela mimo špičku. I've prohledávána desítky fór, aby se pokusila získat řešení, ale všechny se zdají být na dvou monitorech, což já nejsem zřízena pro. Každý, kdo má nějaké názory? Děkuji předem: smile: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt-tab ven, klikněte pravým tlačítkem myši na hru v panelu, stiskněte Přesunout a poté pomocí tlačítek se šipkami přesuňte ji do správné polohy. Nebo spustit hru v celé.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP DV6000 Laptop obrazovky Light Výtisk | dcil | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 13. února 2009 10:05 |
| Zen Vision M obrazovky téma | HistoryGirl | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 2. ledna 2009 23:20 |
| Modrá obrazovka téma | thefoxx | Obecné Hardware Chat | 3 | 4. února 2008 07:38 |
| Windows XP černou obrazovku po boot-up (pevný disk problém?) | hypnotoad521 | Operační systémy Windows | 3 | 16. prosince 2007 17:06 |
| Multi Monitor ~ Nvidia 5200 | gsan | Graphics Cards & Monitory | 7 | 17. srpen 2007 03:37 |
| Thread Nástroje | |
| |