![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima - molimo podnesite me, I'm not očajnički PC pismen :4-dontkno Ive 'je dobio nvidia FX 5200 - prilično stara znam, ali vremena su teško! Ja sam nedavno ažurirane upravljačke programe kao što sam bio uzimajući neki problemi sa 3d slike na neki softver - ažuriranje je riješen, ali sada kada sam pokrenuti igru dnu polovina je vidljiv na vrhu zaslona, a polovina je nestala vrh off vrhu. Sam pretraživao desetaka forume pokušati pronaći rješenje, ali se sve čini da pokrivaju dual monitora, koji nisam za postavljanje. Bilo tko je dobio bilo koji ideja? Mnogobrojan hvala unaprijed: smile: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt-tab out, desni klik na igru na programskoj traci, pritisnite Premjesti, a zatim pomoću tipki sa strelicama premjestite na desnu poziciju. Ili pokrenite igru u fullscreen.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop HP DV6000 Screen Svjetlostna Issue | dcil | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 13. veljača 2009 10:05 |
| Zen Vision M Zaslon tema | HistoryGirl | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 2. siječanj 2009 23:20 |
| Plavi ekran pitanje | thefoxx | General Hardware Chat | 3 | 4. veljača 2008 07:38 |
| Windows XP crni ekran nakon boot-up (hard disk problem?) | hypnotoad521 | Windows Operating Systems | 3 | 16. prosinac 2007 17:06 |
| Multi Monitor ~ Nvidia 5200 | gsan | Graphics Cards & Monitors | 7 | 17. kolovoz 2007 03:37 |
| Thread Tools | |
| |