![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all - Please bear with me, I'm not desperatiškai kompiuteriu įgūdžiai :4-dontkno Turiu NVIDIA FX 5200 - gana senas aš žinau, bet laikai yra sunku! Aš neseniai atnaujintas tvarkykles, kaip man gauti kai su 3d vaizdus Kai kurios programinės įrangos problemas - atnaujinti jau nusprendė, kad, bet dabar, kai noriu paleisti žaidimą, kaip apatinės pusės yra matomas ekrano viršuje ir viršutinės pusės dingo off top. Aš ieškojote dešimtys forumuose išbandyti ir gauti sprendimą, tačiau visi jie, atrodo, apima dviejų monitorių, kurių aš nesu įsteigti. Anyone got any ideas? Many thanks in advance: smile: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt-Tab atlikti, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite užduočių juostos žaidimą, paspauskite Perkelti, tada naudokite rodyklių klavišus perkelkite ją į dešinę, padėtį. Arba paleisti atviroje žaidimą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HP DV6000 Laptop Screen Šviesos numeris | dcil | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 13 vasaris 2009 10:05 |
| Zen Vision M Ekrano klausimas | HistoryGirl | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | 2 sausis 2009 23:20 |
| Blue Screen klausimas | thefoxx | General Hardware Chat | 3 | 4 vasaris 2008 07:38 |
| Windows XP juodas ekranas po boot-up (kietojo disko problema?) | hypnotoad521 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 16 gruodis 2007 17:06 |
| Multi Monitor ~ Nvidia 5.200 | gsan | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Rugpjūtis 17, 2007 03:37 |
| Temos įrankiai | |
| |