![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci - prosím nesie so sebou, já nejsem zúfalo PC gramotný :4-dontkno Mám jedno nvidia fx 5200 - docela starý Já vím, ale je ťažké časy! Som nedávno aktualizovaných ovládačov, ako som sa získať nejaké problémy s 3D obrázky na niektoré softvér - aktualizáciu vyriešil, ale teraz, keď som spustiť hru spodná polovica je viditeľná v hornej časti obrazovky a horná polovica zmizla mimo špičky. I've prohledávání desiatky fórach, aby sa pokúsila získať riešenia, ale všetky sa zdajú byť na dvoch monitoroch, čo já nejsem zriadená pre. Každý, kto má nejaké názory? Ďakujem vopred: smile: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alt-tab von, kliknite pravým tlačidlom myši na hru v paneli, stlačte Presunúť a potom pomocou tlačidiel so šípkami presuňte ju do správnej polohy. Alebo spustiť hru v celej.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP DV6000 Laptop obrazovky Light Výtlačok | dcil | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 13. februára 2009 10:05 |
| Zen Vision M obrazovky tému | HistoryGirl | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 2. januára 2009 23:20 |
| Modrá obrazovka tému | thefoxx | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 4. februára 2008 07:38 |
| Windows XP čiernu obrazovku po boot-up (pevný disk problém?) | hypnotoad521 | Operačné systémy Windows | 3 | 16. decembra 2007 17:06 |
| Multi Monitor ~ Nvidia 5200 | gsan | Graphics Cards & Monitory | 7 | 17. august 2007 03:37 |
| Thread Tools | |
| |