![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима - молимо проследите ме, И'м нот очајнички ПЦ писмен :4-донткно Иве 'је добио НВИДИА ФКС 5200 - прилично стара знам, али времена су тешко! Ја сам недавно ажуриране управљачке програме као што сам био узимајући неки проблеми са 3д слике на неки софтвер - исправка је решен, али сада када сам покренути игру дну половина је видљив на врху екрана, а половина је нестала врх офф врху. Сам претраживали десетака форуме покушати пронаћи решење, али се све чини да покривају дуал монитора, који нисам за постављање. Било ко је добио било који идеја? Многобројан захвалност унапријед: Смиле: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Алт-таб оут, десни клик на игру на програмској траци, притисните Премести, а затим помоћу тастера са стрелицама преместите на десну позицију. Или покрените игру у фуллсцреен.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп ХП ДВ6000 Сцреен Свјетлостна Иссуе | дцил | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 13 фебруар 2009 10:05 |
| Зен Висион М Екран тема | ХисторыГирл | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 2 јануар 2009 23:20 |
| Плави екран питање | тхефокскс | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 4 фебруар 2008 07:38 |
| Уиндоус КСП црни екран након боот-уп (хард диск проблем?) | хыпнотоад521 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16 децембар 2007 17:06 |
| Мулти Монитор ~ НВИДИА 5200 | гсан | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 17 аугуст 2007 03:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |