![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК аз имам тази видео карта, която е наистина глупав Ive тя е като за 2 години сега и си работеше добре с изключение на няколко незначителни бъгове но сега, когато аз изключете монитора от компютъра ми го върне обратно на борда на видео и сега имам навик признае това веднага след като се включите в моята видео карта на видео борда спира да работи Той показва, видео, докато Windows натоварвания след това отива в черен екран за влизане , но не и спиране на монитора му хареса като няколко монитора си черно, но аз все още може да видите на мишката се движат и doesn't NVIDIA карти показват картина на всички Така че, ако отидете в BIOS при стартирането и да го настроите за NVIDIA карти след това на NVIDIA карта показва снимка на товари до прозорци след това го прави едно и също нещо NVIDIA карта няма снимка на всички вградената черен екран с мишка и аз да деинсталира стария шофьори първи Ive е тази карта за толкова дълго време без никакви проблеми преди, но веднага след като изключа монитора ми е бил на това глупости PLZ Помощ |
|
| |||
| |||
| PLZ някой помогне |
|
| |||
| |||
| страхопочитание Comon този isn't твърди, че на проблема Знам, че някой друг е имал този проблем преди Аз го определя веднъж преди Сега аз прав арго добивам друга видео карта да покаже снимка Има ли клавиш, за да активирате средно монитора? |
|
| |||
| |||
| Отидете върху сте NVIDIA Control Panal ако сте го и си я вземи от него промени от там. Ако не са на NVIDIA Control Panal причината му не работи, не е най-вероятно нямате инсталиран драйвер. Отидете към сайта Nvidia и следвайте инструкциите от там. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve гласи то ABIT трудно този най-вероятно, докато никой не отговори такива, няма престъпление Моят опит да се определи това ще бъде блокирането на борда в BIOS, ако можете да влезем там след това включете на монитора в картата и да видим дали той ще стартира, ако то имам навик се опитайте да го обувка в безопасен режим ако, която работи тогава се сдобият с най-новите драйвери NVIDIA, инсталирайте и рестартирайте
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| ОК съжалявам кажеш обяснението Имах карти предварително инсталирани започна обърквания, когато аз uplugged на Comp от стената драйверите са инсталирани (правото такива) то е, че от време на време, преди да без причина на всички просто да се върне на борда видео дори ако тя е изключена в BIOS не е дънната платка Jumper ПИН да го спрете единственият начин е в BIOS и той doesn't всъщност го изключи само варианти аз имам са: AGP и PCI Обадих се шлюза и каза, че ако те ф изберете AGP с AGP карта не присъства, той отива на борда картата, аз имам е FX 5700LE PCI Той показва снимка с видео в стаята за PCI но само като компютъра ботуши до веднага след като прозорци натоварвания след това се връща обратно на борда на видео Имах този проблем преди, но когато се върна обратно на борда, то ще покаже снимка Аз го поправя, като щракнете върху разшири компютъра си Сега, когато той го прави на NVIDIA отива на тест наблюдава самостоятелно (известен още като никакъв сигнал) и на борда показва черен екран, но аз все още може да видите на мишката се движат около ако можех да се намери клавиш или нещо да се разшири работния плот както направих аз преди това не биха били проблем виж ми проблем е, че ако има ф NVIDIA софтуер, инсталиран с карти до момента не тогава, когато ф щракнете върху работния плот мениджър NVIDIA то имам навик натоварване IM тооолкова freekin остана |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Realtek и Creative Inspire 5700 - 5.1 Въпрос | a944porsche | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 6 | 30 Май 2009 13:42 |
| NVidia Контролен панел мрази NVidia карта? | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 0 | 25 ноември 2008 01:42 |
| ATI спрямо NVIDIA | deeajz | Графика на карти & Монитори | 3 | 29 Дек 2007 18:15 |
| ATI V NVidia | Алекс | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Авг 2007 12:34 |
| NVidia или ATI | Рувим | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 02:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |