![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok mám tuto grafickou kartu, která je opravdu hloupá IVE měl za 2 roky, jako nyní a pracoval pokuty s výjimkou několika drobných chyb ale teď, když mi monitor odpojte z mého počítače se vrátí zpět na palubě video a teď je zvyklý uznat tahle Jakmile jsem plug grafické karty ve svém on-palubě video přestane fungovat ukazuje video načte do okna, pak je černá na přihlašovací obrazovce ale ne zámkové monitor vypnout jeho docela rád s více monitorů, ale i jeho černá stále můžete vidět v pohybu myši a nvidia karty doesnt show obraz na všech takže když jdu do BIOS při spuštění počítače a nastavte ji na nvidia karty pak nvidia karty ukazuje obrázek do okna zatížení pak dělá totéž karty nvidia-no obraz na všech palubě-černá obrazovka s myší a ano i odinstalovány mé staré ovladače první IVE měl tuto kartu tak dlouho bez problémů, než ale jakmile jsem Unplugged mého monitoru se pak na toto svinstvo plz pomoci |
|
| |||
| |||
| někdo pomoci plz |
|
| |||
| |||
| úžasem Comon této isnt že těžko na problém Vím, že někdo jiný má tento problém před i pevnou jednou před Teď už jen dotírat dostat druhou grafickou kartu pro zobrazení obrázku existuje nějaká klávesa pro aktivaci druhého monitoru? |
|
| |||
| |||
| Přejít na vás Nvidia kontrolu panal pokud je máte, a dostat ji z změnit odtamtud. Pokud nemáte Nvidia kontrolu Panal důvod jeho nefunguje, je pravděpodobně nemáte nainstalován ovladač. Přejděte na webovou stránku Nvidia a postupujte podle pokynů tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve zní to abit obtížné to je velmi pravděpodobné, zatímco ne-ty reakce, žádný trestný čin můj pokus o opravu by to bylo vypnutí palubě v systému BIOS, pokud můžete dostat tam pak zapojte monitor do karet a zjistit, jestli to bude boot, pokud je zvyklý zkusit bootování v nouzovém režimu v případě, že stavební práce pak chytit nejnovější nvidia ovladače, nainstalovat a reboot
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| ok líto bout vysvětlení Měl jsem dříve instalované karty umazávání to začalo až když jsem se uplugged comp od zdi ovladače jsou instalovány (správně) je to, že čas od času před pro nic za nic na to prostě vrátí do palubní video i když je zakázán v systému BIOS neexistuje desce jumper pin deaktivovat jediná cesta je v BIOSu a doesnt skutečně Vypni to jediné možnosti jsem jsou: AGP a PCI Volal jsem bránu a řekli, pokud u zvolte AGP bez AGP karty přítomen, pak jde na palubě kartou jsem je fx 5700LE PCI ukazuje obrázek s video soubor pro PCI ale pouze jako počítač boty nahoru jakmile okna načte, pak se vrátí zpět na palubě video Měl jsem před tímto problémem, ale když ji vrátil zpět na palubě se ukáže obrázek i pevné ji kliknutím prodloužení mého desktopu Nyní, když je to v nvidia jede na monitor vlastní test (aka žádný signál) a ukazuje na palubě objeví černá obrazovka, ale i přesto mohou vidět myš pohybující pokud bych mohl najít kombinaci nebo něco rozšířit plochu, jako i před tím, než by to být žádný problém viz můj problém, je-li u mít nvidia nainstalován software bez karty přítomní poté, kdy u klikněte na nvidia desktopu manažer pak zvyklý zatížení im sooo freekin štukatura |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Realtek a Creative Inspire 5700 - 5,1 Otázka | a944porsche | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 30. květen 2009 13:42 |
| Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. listopadu 2008 01:42 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29. prosince 2007 18:15 |
| ATI proti Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. srpen 2007 12:34 |
| Nvidia nebo ATI | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:10 |
| Thread Nástroje | |
| |