![]() |
|
| |||
| |||
| ok πήρα αυτήν την κάρτα οθόνης που είναι πραγματικά ηλίθιο IVE είχε σαν αυτό για 2 χρόνια τώρα και τα ωραία λειτούργησε με εξαίρεση κάποια μικρά σφάλματα αλλά σήμερα, όταν θ αποσυνδέστε μου παρακολουθεί από τον υπολογιστή μου θα επαναφέρει πίσω στο βίντεο, εποχουμένως και τώρα συνηθίζει να αναγνωρίσει αυτό το μόλις i συνδέστε το στην κάρτα βίντεο μου επί του βίντεο στάσεις εργασίας δείχνει βίντεο μέχρι παράθυρα φορτίων στη συνέχεια το μαύρο στην οθόνη σύνδεσης αλλά δεν τα παρακολουθεί shutting off κάπως σαν τις πολλές οθόνες που έχουν τα μαύρα, αλλά εξακολουθώ να δείτε το ποντίκι που διακινούνται και το nvidia κάρτα doesn't δείτε μια εικόνα σε όλα τα οπότε αν πάω στο bios κατά την εκκίνηση και που είναι για την nvidia κάρτα τότε η nvidia κάρτα δείχνει μια εικόνα, μέχρι παράθυρα φορτία τότε κάνει το ίδιο πράγμα nvidia κάρτα-δεν εικόνα σε όλα τα εποχουμένως-μαύρη οθόνη με το ποντίκι και ναι θ απεγκαταστήσατε παλιό μου οδηγούς πρώτη IVE είχε αυτή την κάρτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τα προβλήματα στο παρελθόν, αλλά δεν το ταχύτερο i UNPLUGGED οθόνη μου πήγε σε αυτό το χάλια plz βοήθεια |
|
| |||
| |||
| κανέναν βοηθήσει plz |
|
| |||
| |||
| δέος comon ότι αυτό isn't σκληρό ενός προβλήματος Ξέρω κάποιος άλλος είχε αυτό το θέμα πριν i καθορίζεται μια φορά πριν από Τώρα μόλις επίκλισης πάρετε την άλλη κάρτα βίντεο για να δείτε μια εικόνα υπάρχει ένα πλήκτρο άμεσης πρόσβασης για να ενεργοποιήσετε μια δευτερεύουσα οθόνη; |
|
| |||
| |||
| Πηγαίνετε στην είστε Nvidia ελέγχου panal αν έχετε και να την αλλάξετε από το από εκεί. Εάν δεν έχετε την Nvidia Ελέγχου Panal το λόγο της εργασίας δεν είναι ίσως δεν έχουν εγκατεστημένο το πρόγραμμα οδήγησης. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Nvidia και ακολουθήστε τις οδηγίες από εκεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve διατυπωθεί αυτό abit δύσκολο thats πιθανότερο, ενώ αυτά που δεν ανταποκρίνεται, δεν αδίκημα προσπάθειά μου να το διορθώσω αυτό θα είναι η απενεργοποίηση του επί του σκάφους, στο BIOS, αν μπορείτε να φτάσετε εκεί Στη συνέχεια τοποθετήστε το σε παρακολουθεί την κάρτα και να δούμε αν θα εκκίνησης, σε περίπτωση που συνηθίζει δοκιμάσετε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία ότι εάν τα έργα τότε να πάρει τα τελευταία προγράμματα οδήγησης της NVIDIA, η εγκατάσταση και επανεκκίνηση
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| ok συγγνώμη πάλη η εξήγηση Είχα ήδη εγκαταστήσει την κάρτα άρχισε Messing μέχρι πότε θ uplugged το comp από τον τοίχο τα προγράμματα οδήγησης είναι εγκατεστημένα (τα σωστά) έκανε και ότι από καιρό σε καιρό πριν για το λόγο αυτό δεν είναι καθόλου απλά επανέρχεται στην εποχουμένως βίντεο ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο στο BIOS δεν υπάρχει μητρική πλακέτα jumper pin για να το απενεργοποιήσετε ο μόνος τρόπος είναι στο BIOS και doesn't όντως κλείσει το διακόπτη το μόνο επιλογές έχω είναι οι εξής: AGP και PCI i ονομάζεται πύλη και είπε ότι αν και επιλέξτε AGP με AGP κάρτα δεν παρουσιάσει τότε πάει να επιβιβαστεί Έχω την κάρτα είναι μια fx 5700LE PCI δείχνει μια εικόνα με το βίντεο που να PCI αλλά μόνο με τον υπολογιστή μπότες μέχρι μόλις παράθυρα φορτία τότε επάνοδο στα βίντεο, εποχουμένως Είχα αυτό το πρόβλημα, αλλά πριν, όταν επανήλθε στην επιστροφή του πλοίου θα δείχνουν μια εικόνα i σταθερής πατώντας επέκταση μου επιφάνεια εργασίας Τώρα, όταν το κάνει αυτό η nvidia πάει να παρακολουθήσει αυτό το test (ή αλλιώς δεν σήμα) και τα επί του σκάφους, δείχνει μια μαύρη οθόνη αλλά υπάρχουν ακόμα τα ποντίκια κυκλοφορούν Αν μπορούσα να βρει κάτι το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης ή να επεκτείνουν την επιφάνεια εργασίας όπως έκανα και πριν, δεν θα ήταν πρόβλημα βλέπε το πρόβλημά μου είναι αν έχει το nvidia και το λογισμικό που εγκαθίσταται με την κάρτα δεν υποβάλει στη συνέχεια, όταν και κάντε κλικ στο nvidia desktop manager τότε συνηθίζει φορτίο im sooo freekin κολλήσει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Realtek και Creative Inspire 5700 - 5.1 Ερώτηση | a944porsche | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 30 Μαΐου 2009 13:42 |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 29 Δεκ. 2007 18:15 |
| ATI κατά Nvidia | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Αυγ 2007 12:34 |
| Nvidia ή ATI | Ρούμπεν | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 02:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |