![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, ja je dobio ovaj video karticu koja je stvarno glupo ive je imao za poput 2 godina zatim i izrađen prekid osim nekoliko manjih bugova ali sada kada sam odspojite moj monitor from moj računalo ga se vraća onboard video i sada je navika prepoznati ovaj čim ja plug video kartica u moje na-vijeće video prestane raditi to pokazuje video do prozora opterećenja zatim odlazi na crni zaslon za prijavu ali ne isključuje monitor svoj rod kao da više monitora svojim crnim, ali ja još uvijek može vidjeti pomicanjem miša i doesnt NVIDIA kartice prikazati sliku u svim Dakle, ako sam ići u bios na početak i postavite ga za NVIDIA kartice onda nvidia kartica pokazuje slika prozore opterećenja do tada to ne ista stvar nvidia kartica-nema slike uopće onboard-crni zaslon s mišem i da ja de-instalirati upravljačke programe moj stari prvi ive je ova kartica tako dugo bez problema prije, ali čim sam unplugged moj monitor je otišao na ovo sranje plz pomoć |
|
| |||
| |||
| anybody help plz |
|
| |||
| |||
| strahopoštovanje comon ovo nije taj hard od problema Znam da netko drugi je imao taj problem prije ja fiksne jednom prije zatim ja pravedan licemjerje dobiti ostali video kartica za prikaz slike Ima li hotkey za aktiviranje sekundarni monitor? |
|
| |||
| |||
| Idi na you're Nvidia kontrolu panal ako ste ga i preuzmite ga s promijeniti od tamo. Ako nemate Nvidia Control Panal razlog njegova ne radi se vjerojatno ne imati instaliran upravljački program. Idi na Nvidia web stranice i slijedite upute od tamo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve sročene ABIT je teško taj najvjerojatnije dok no-one reagirati, nema prekršaja moj pokušaj to škripac ovaj će biti onesposobljavanje brodu u bios, ako mogu dobiti u tu zatim uključite monitor na karticu i vidjeti da li će se ponovo pokrenuti, ako je to navika probati čizma in siguran način ako se to radi onda se održavati od najnovijih nvidia drivera, instaliranje i ponovno podizanje sustava
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| ok sorry bout objašnjenje ja je kartica prethodno instaliran je počeo zabrljati gore našto ja uplugged comp iz zida vozači su instalirani (prave) Internet je da s vremena na vrijeme prije nego što bez razloga sve da samo vraća onboard video čak i ako je invalid u bios nema matična ploča skakač klin to onesposobiti jedini način da se u bios i to se zapravo ga isključiti samo opcije imam su: AGP i PCI Zvao sam pristupnika i rekli ako u odabrati AGP bez AGP karticu prisutan onda to ide na onboard karticu imam je FX 5700LE PCI to pokazuje slika s video postavljen na PCI ali samo kao računalo sluga gore čim prozori opterećenja onda se vraća onboard video ja imao ovaj problem prije, ali kad se vratio natrag na brodu da bi pokazati sliku ja fiksni klikom produžiti moj radna površina sada kada se to ne nvidia ide na test monitora samouprave (aka nema signala) i onboard prikazuje crni ekran, ali ja još uvijek može vidjeti kretanje miša ako ja mogao naći nešto hotkey ili proširiti desktop kao što sam prije da će to biti nikakav problem vidi moj problem je ako u imati NVIDIA softver instaliran bez karticu onda kada je prisutan u kuckati na temelju desktop manager NVIDIA onda Internet navika opterećenje im sooo freekin zaglavi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Realtek i kreativno nadahnuti 5700 - 5,1 Pitanje | a944porsche | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. svibanj 2009 13:42 |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitors | 3 | 29. prosinac 2007 18:15 |
| V ATI Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. kolovoz 2007 12:34 |
| Nvidia ili ATI | Ruben | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 02:10 |
| Thread Tools | |
| |