![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK Van ez a videokártya, hogy tényleg hülye ive volt az, mint 2 éve, és jól működött kivéve néhány kisebb hibák De most, amikor húzza ki az én monitor a számítógépet, hogy visszatér vissza a fedélzeti videó és most ez szokás ismeri ezt mihelyt dugó a videokártya az én fedélzeti videó leáll Ez azt mutatja, amíg a videó ablakok betölti majd megy a logon fekete képernyő de nem becsukva a monitor off Olyan mintha a több monitor fekete, de még mindig az egér mozgatására és az nVidia kártya doesnt mutatnak egy képet, mindig különösen akkor, ha én megyek be a BIOS induláskor és állítsa az nVidia kártya akkor az nVidia kártya mutatja a kép, amíg betölti az ablakok akkor nem ugyanaz a dolog nVidia kártya-Egyáltalán nincs kép fedélzeti fekete képernyő egér és igen én uninstalled régi vezetők első ive volt ez a kártya, amennyiben a problémák előtt, de mihelyt unplugged monitorom, hogy elment ez a szar plz segít |
|
| |||
| |||
| valaki segítsen plz |
|
| |||
| |||
| lenyûgöz Comon ez isnt olyan nehéz egy probléma Tudom, hogy valaki más volt ez a kérdés előtt Én fix, hogy egyszer Most éppen vidám kap a videokártya, hogy a kép Van a gyorsbillentyűket aktiválja a másodlagos monitor? |
|
| |||
| |||
| Menj be te Nvidia ellenőrzés panal Ha van, és hogy ez a változás, hogy onnan. Ha nem rendelkezik az Nvidia Control Panal az oka, hogy nem dolgozik, akkor valószínűleg nincs telepítve a driver. Menj be az Nvidia honlapján, és kövesse az utasításokat is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve Abit Nehéz megfogalmazni, hogy amit nagy valószínűséggel, míg a nem is reagál, nem bűncselekmény Saját próbálja javítani kell kikapcsolni a fedélzeten, ha a BIOS-ban lehet kapni ott majd csatlakoztassa a monitort a kártya és nézd meg, akkor indul, ha ez szokás try booting it safe mode ha ez működik majd jutni a legújabb nvidia járművezetők, telepíteni és újraindítani
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| OK sorry bout a magyarázat Már a kártyát korábban telepített kezdett messing fel, amikor a kötelező uplugged a fali az illesztőprogramok telepítve (a megfelelőt) azt, hogy időről időre előtt ok nélkül mindig csak visszatér a fedélzeti videó még akkor is, ha le van tiltva a BIOS-ban nincs alaplap jumper pin kapcsolni azt az egyetlen módja van a BIOS-ban, és ez nem a ténylegesen fogd le a lehetőségek csak nekem van következők: AGP és PCI Felhívtam átjáró és azt mondták, és válasszuk ki, ha nem AGP AGP kártya be, akkor megy a fedélzeten A kártya már egy fx 5700LE PCI Azt mutatja meg, hogy a kép a video meg a PCI de csak a számítógép boots up amint windows betölti majd vissza vissza a fedélzeti videó Nem volt ez a probléma előtt, de ha vissza vissza a fedélzeti azt mutatja a kép i fix it kattintva meghosszabbíthatja a Desktop Most, amikor azt, hogy az nVidia megy a monitor önteszt (aka nincs jel) és a fedélzeten, azt mutatja, hogy a fekete képernyő, de még az egér mozgatására körül Ha talál egy gyorsbillentyűket vagy valamit, hogy az asztalra, mint én, mielőtt lenne semmi probléma látom a problémát az jelenti, ha az nVidia és a szoftver telepítése nélkül kártya jelen akkor, amikor és kattintson a nvidia desktop kezelő akkor szokás terhelés im sooo freekin megragadt |