![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני צריך אישור זה כרטיס מסך זה ממש טיפשי
ive היה זה כמו 2 שנים עכשיו בסדר עבד שלה למעט כמה באגים קטנים אבל עכשיו כשאני נתק המסך שלי מהמחשב שלי זה יחזרו הווידאו המשולב ועכשיו זה רגיל מזהה את אחד ברגע שאני חבר את כרטיס המסך ב-Video על הלוח שלי מפסיקה לעבוד זה מראה עד הווידאו המון חלונות ואז לשחור במסך הכניסה אבל לא סוגרת את המסך מעל די שלה כמו שיש צגים שחור אבל אני עדיין יכול לראות את העכבר זז שלה ואת doesn't כרטיס nVidia להראות תמונה בכלל אז אם אני נכנס ה-BIOS בזמן האתחול ולהגדיר אותו עבור כרטיס של NVIDIA אז את כרטיס nVidia מציגה תמונה עד המון חלונות אז זה עושה את אותו הדבר כרטיס nvidia-אין תמונה בכלל onboard-מסך שחור עם העכבר ועל כן אני להסיר מנהלי התקן הישן הראשון שלי ive היה זה כרטיס כל כך הרבה זמן ללא בעיות בעבר, אבל ברגע שאני ניתק צג זה הלך החרא הזה שלי עזרה plz |
|
|
|||
|
|||
|
plz help מישהו
|
|
|
|||
|
|||
|
comon יראת כבוד זה האין זה בעיה קשה
אני יודע שמישהו אחר יש לו בעיה זו לפני סידרתי את זה פעם אחת לפני עכשיו אני פשוט צביעות לקבל את כרטיס המסך השני להציג תמונה יש Hotkey להפעיל צג משני? |
|
|
|||
|
|||
|
עבור אל אתה panal Nvidia שליטה אם יש לך את זה ולקבל ממנו לשנות את זה משם.
אם אין לך שליטה של NVIDIA Panal הסיבה שלו הוא לא עובד אתה כנראה לא צריך להתקין את מנהל ההתקן. עבור אל אתר האינטרנט של Nvidia ופעל לפי ההוראות משם. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
youve Abit thats מנוסח זה קשה ככל הנראה אין אלה-זמן להגיב, לא עבירה
ניסיון לתקן זה יהיה להשבית את המשולב ב-BIOS אם אתה יכול להיכנס לשם שלי ולאחר מכן חבר את הצג לכרטיס ולראות אם זה יבצע אתחול, אם זה וונט לנסות אותו באתחול במצב בטוח אם זה עובד אז להשיג את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר של nvidia, להתקין מחדש
|
|
|
|||
|
|||
|
התקף מצטער אישור ההסבר
היה לי את הכרטיס מותקנים זה התחיל לקלקל את כשאני uplugged comp מהקיר מנהלי ההתקן הותקנו (הנכונות) זה עשה את זה פעם לפני בלי שום סיבה בכלל זה פשוט חוזר הווידאו המשולב גם אם הוא נכה ב-BIOS אין מגשר פינים האם להשבית אותו הדרך היחידה היא ב-BIOS והוא doesn't למעשה סגר את זה אני צריך רק אפשרויות הם: AGP ו-PCI התקשרתי השער והם אמרו U לבחור אם AGP עם כרטיס AGP לא בהווה אז זה הולך המשולב אני צריך כרטיס הוא FX 5700LE PCI זה מראה תמונה עם הווידאו מוגדר PCI אבל רק את המגפיים את המחשב ברגע זה המון חלונות ואז יחזרו הווידאו המשולב היתה לי בעיה זו לפני אבל כשזה חזרו אל המשולב זה היה מראה תמונה סידרתי על ידי לחיצה על הרחב את שולחן העבודה שלי עכשיו כאשר הוא עושה את זה nVidia הולך עצמי הבדיקה לנטר (aka שום אות) ואת המשולב מראה מסך שחור אבל אני עדיין רואה את העכבר מסתובב אם הייתי יכול למצוא משהו Hotkey או להאריך את שולחן העבודה כמו שעשיתי לפני זה תהיה שום בעיה הבעיה שלי היא לראות אם U צריך להתקין את התוכנה של nvidia עם כרטיס לא נוכחים ואז כאשר לחץ על U מנהל שולחן העבודה של nvidia ואז לטעון אותו וונט freekin sooo im תקוע |