![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš tai vaizdo plokštę, kuri yra tikrai kvailas IVE turėjo jį kaip 2 metus ir jos kuo puikiausiai išskyrus keletą nedidelių klaidų bet dabar, kai aš atjunkite mano monitorius iš mano kompiuterio ji grįžta į bortą video ir dabar jis įpratęs tai pripažinti vieną kuo greičiau i plug vaizdo plokštė mano laive vaizdo nustoja veikti Jis rodo video kol Windows apkrovų tada eina juoda ekrano mygtuku bet ne uždaryti stebėti ne jo kinda kaip turintys kelis monitorius jos juodos, bet aš vis dar galima pamatyti pelės juda ir NVIDIA kortelė doesnt parodyti paveikslėlį visus Taigi, jei aš einu į paleisties BIOS ir nustatyti jį NVIDIA kortelė tada NVIDIA kortelė rodo vaizdą iki Windows apkrovų tada jis tą patį NVIDIA kortelės Nr nuotrauką visais Borto-juodas ekranas su pele ir taip aš pašalinta mano senas vairuotojai pirmą IVE turėjau taip ilgai be problemų anksčiau, bet kai tik i unplugged mano monitorius ji atėjo į šį šūdas kortelė PLZ help |
|
| |||
| |||
| anybody help PLZ |
|
| |||
| |||
| Baimė ir tostai šis isnt, kad sunku problemai Žinau, kažkas turėjo šį klausimą prieš I fixed it kartą prieš Now I just cant get kiti vaizdo plokštė parodyti nuotrauką Ar Hotkey aktyvuoti antrinio stebėti? |
|
| |||
| |||
| Grįžti į esate Nvidia kontrolės panal jei turite ir gauti ją iš pakeisti jį iš ten. Jei neturite Nvidia Control Panal priežasties jos neveikia tai turbūt nėra įdiegta tvarkyklė. Grįžti į Nvidia svetainę ir sekite instrukcijomis iš ten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Youve suformuluotas jis ABIT sunku thats greičiausiai, o ne-tie atsako, nėra nusikaltimas Mano bandymas išspręsti šią problemą, būtų galima išjungti iš BIOS laive jei galite ten Tada prijunkite monitorių į kortelę ir žiūrėkite, ar ji bus paleisti, jeigu jis įpratęs bandyti įkeliant jį į safe mode jei veikia tada griebtis paskutines NVIDIA tvarkykles, įdiegti ir paleisti
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Gerai sorry bout paaiškinimas turėjau kortelę anksčiau įdiegtų pradėjo messing up when uplugged KOMP nuo sienos vairuotojai yra įdiegtas (teisingos) ji padarė, kad laikas nuo laiko iki ne visuose jis tiesiog grįžta į bortą vaizdo priežasties net jei jis yra išjungtas BIOS nėra plokštė Jumper PIN, kad jį išjungti Vienintelis būdas yra BIOS ir tai nepadės faktiškai uždaryti, nes ne tik parinkčių turiu yra: AGP ir PCI Aš pašaukiau vartai ir jie sakė, kad jei ir pasirinkite su AGP ne AGP kortelę šio tuomet jis važiuoja į bortą kortele turiu yra FX 5700LE PCI Ji rodo su video nustatyta PCI nuotrauką bet tik kaip kompiuterio batai iki kuo langų kroviniams tada jis grįžta į bortą video Aš turėjau šią problemą prieš, bet kai jis sugrįždavo atgal į geležinkelio riedmenyje būtų galima parodyti nuotrauką I fixed it paspaudę pratęsti savo Desktop dabar, kai jis tai nvidia tenka stebėti testavimą (dar žinomas kaip nėra signalo) ir borto rodo juodas ekranas, bet aš vis dar galite pamatyti pelės judėti jei galėčiau rasti Hotkey ar kažką pratęsti Like I Desktop Ar prieš tai būtų ne problema matyti mano problema, jei ir turi NVIDIA programinę įrangą be kortelės pateikti tada, kai u spauskite NVIDIA Desktop Manager to laiko nieko nevyksta im sooo freekin įstrigo |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Realtek ir Creative Inspire 5.700-5,1 Klausimas | a944porsche | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Gegužė 30, 2009 13:42 |
| NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Lapkritis 25, 2008 01:42 |
| ATI vs NVIDIA | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 29 gruodis 2007 18:15 |
| ATI prieš NVIDIA | Alex | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Rugpjūtis 10, 2007 12:34 |
| NVIDIA ar ATI | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |