![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es dabūju šo video karti, kas ir patiešām stulba IVE bija to kā 2 gadus, un tā strādāja soda naudu izņemot dažas nelielas bugs bet tagad, kad es atvienojiet manu monitoru no mana datora tā atgriežas atpakaļ pie borta video un tagad tas paradis atzīt šo vienu tiklīdz es plug video karti savā kuģa video pārtrauc darbu tas parāda, video, līdz logi slodzes tad iet black pie pieteikšanās ekrānu bet ne slēgtu kontrolēt off tā kinda, piemēram, ņemot vairākiem monitoriem tā melns, bet es vēl joprojām var redzēt pele pārvietojas un nvidia karti doesn't parādīt attēlu visi Tātad, ja es iedziļināties, startējot bios un noteikt to nvidia karti tad nvidia karti rāda attēlu līdz logiem slodzēm, tad tas pats nvidia karte-no attēla visu borta-melns ekrāns ar peles un jā, es atinstalēt manu veco draiveri vispirms IVE bija šo karti tik ilgi, kam nav pirms problēmām, bet tiklīdz es atvienots manu monitoru tā devās uz šo crap PLZ Help |
|
| |||
| |||
| anybody help PLZ |
|
| |||
| |||
| AWE Comon šo isn't ka grūti ir problēma Es zinu, kāds cits ir bijusi šā jautājuma līdz Es noteikti tā vienreiz pirms Tagad es tikai aprunāt iegūt citu video karti, lai parādītu attēlu Vai ir Hotkey aktivizēt sekundāro kontrolēt? |
|
| |||
| |||
| Iet uz jūs Nvidia kontrole panal, ja esat to un saņemt to no mainīt no turienes. Ja jums nav Nvidia Control Panal iemesla dēļ tā nedarbojas, ir jums, iespējams, nav vadītāja uzstādīta. Iet uz NVidia mājas lapā un izpildiet norādījumus no turienes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve formulēts tā ABIT grūti thats visticamāk, bet bez tiem reaģē, nav pārkāpums mans mēģinājums noteikt tas būtu invaliditāti borta ar BIOS, ja jūs varat tur Pēc tam plug monitoru karti un redzēt, ja tas boot, ja tas paradis izmēģināt booting to drošais režīms ja, kas strādā pēc tam dabūt rokā ar jaunāko NVIDIA draiveri, instalēt un reboot
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| ok sorry bout paskaidrojums Man bija karti iepriekš uzstādīta tas sākās messing up, kad es uplugged comp no sienas draiveri ir uzstādīti (pareizas) tā bija, ka laiku pa laikam pirms bez iemesla visu tā vienkārši atgriežas pie borta video pat ja tas ir aizliegts BIOS nav mātesplates jumper pin, lai izslēgtu to Tikai tā ir BIOS, un tas doesn't faktiski izslēgt to pie vienīgā izvēle esmu ir: AGP un PCI i sauc par vārteju un viņi teica, ja u izv AGP bez AGP karti klāt, tad tā iet uz borta karte man ir fx 5700LE PCI tas parāda attēlu ar video iestatīts uz PCI bet tikai kā dators zābaki augšu tiklīdz kā Windows slodzes, tad tā atgriežas atpakaļ pie borta video Man bija šī problēma agrāk, bet, kad tā atgriezās atpakaļ uz kuģa tā parādītu attēlu Es noteikti to klikšķinot paplašināt manu desktop tagad, kad tas tiek darīts NVIDIA iet kontrolēt pašu testu (pazīstams arī nav signāla) un borta rāda melnu ekrānu, bet es vēl joprojām var redzēt pele pārvietojas pa ja es varētu atrast Hotkey vai kaut ko paplašināt darbvirsmas, piemēram, es pirms tam nebūtu nekādu problēmu skatīt mana problēma ir, ja u ir NVIDIA programmatūra instalēta ar karte nav klāt tad, kad u noklikšķiniet uz nvidia desktop manager tad paradis slodze im sooo freekin iestrēdzis |
![]() |
|
| Bookmarks |