![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok mam tej karty wideo, która jest naprawdę głupi ive miał ją na 2 lata jak teraz i pracował dobrze z wyjątkiem kilku drobnych błędów ale teraz, kiedy mój monitor i odłączyć od komputera, to powróci do pokładowej wideo a teraz uznają ten zwyczaj tak szybko, jak i wtyczka do karty graficznej w moim na pokładzie wideo przestaje działać pokazuje wideo, aż system Windows ładuje potem robi się czarny na ekranie logowania ale nie wyłączania monitora off jego kinda like posiadające wielu monitorów czarno, ale nadal można zobaczyć myszy ruchome i karty nvidia doesnt pokaż obraz na wszystkich więc jeśli pójdę do BIOS przy starcie i ustawiamy ją na karty nvidia to karta NVIDIA pokazuje zdjęcie, aż system Windows ładuje to nie to samo NVIDIA karty nie obraz na wszystkich na pokładzie-czarny ekran z myszką i tak i odinstalowana moje stare sterowniki pierwszy ive miał tej karty na tak długo, bez problemów, ale tak szybko, jak i odłączony mojego monitora to poszedł do tego gówna plz help |
|
| |||
| |||
| anybody help plz |
|
| |||
| |||
| awe Comon isnt tym, że ciężko jest problem Wiem, ktoś inny miał ten problem, przed Poprawiłem go raz przed teraz i just cant get drugiej karty graficznej, aby wyświetlić zdjęcie istnieje Hotkey aktywować monitorze? |
|
| |||
| |||
| Przejdź na you're Nvidia kontroli panal jeśli masz go i pobrać go z stamtąd go zmienić. Jeśli nie masz Nvidia Control Panal powodu jej pracy nie jest to prawdopodobnie nie mają zainstalowanego sterownika. Wejdź na stronę internetową Nvidia i postępuj zgodnie z instrukcjami tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve sformułowany to trudne abit thats najprawdopodobniej podczas nich nie odpowiada, nie przestępstwo moje próby naprawienia tego byłoby wyłączenie pokładowej w BIOS, czy można tam dostać następnie wtyczkę monitora do karty i zobacz czy to boot, jeśli to wont spróbować uruchamianie go w trybie awaryjnym jeżeli to działa następnie złapać najnowsze sterowniki nvidii, zainstaluj i uruchom ponownie komputer
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| ok sorry bout wyjaśnienia Miałem wcześniej zainstalowana karta messing zaczął się, gdy uplugged i na komp z muru sterowniki są zainstalowane (prawo ci) miało to, że od czasu do czasu, zanim bez względu na wszystko po prostu powróci do pokładowej wideo nawet jeśli jest wyłączona w systemie BIOS nie ma płyty głównej skoczka pin ją wyłączyć jedynym sposobem jest w BIOSie i doesnt faktycznie zamknął ją tylko opcje mam są: AGP i PCI zadzwoniłem do bramy i mówili u wybierz AGP bez karty AGP obecni następnie dojdzie do pokładzie karty mam to FX 5700LE PCI to pokazuje obraz wideo ustawione na PCI ale tylko jak ładuje się do komputera tak szybko jak windows ładuje to powraca z powrotem na pokładzie wideo Miałem ten problem, ale kiedy wróciła z powrotem na pokładzie to pokaż zdjęcie Poprawiłem go klikając przedłużyć swój pulpit Teraz, kiedy to NVIDIA idzie do monitora self test (vel brak sygnału) i na pokładzie znajduje się czarny ekran, ale nadal mogą zobaczyć myszy poruszać gdybym mógł znaleźć coś Hotkey lub rozszerzyć pulpit jak i przed nim nie byłoby żadnego problemu patrz mój problem jest u mają nvidia oprogramowania bez karty obecny wówczas, gdy u kliknij na nvidia desktop manager to wont load im sooo freekin stuck |
![]() |
|
| Zakładki |