![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ОК Имам видео картицу која је стварно глупо Иве је имао за 2 године као што су сада и радила у реду сем неколико мањих грешака али сада када искључите монитор из моје мој рачунар га враћа назад на броду видеа и сада је навика препознаје овај чим прикључите видео картицу у мом на плочи Видео престане да ради Видео показује до прозора учитава онда иде црна на екрану за пријављивање али не искључи монитор искључен Некако је као да имате више прати његову црно, али ја још увек може видети померањем миша и НВИДИА картице доеснт показују слику у свим тако да ако одем у БИОС на покретању и постави га за НВИДИА картице а НВИДИА картица појави слика учита до прозора онда ради исту ствар НВИДИА картица-нема слике на свим прикључи-црни екран са мишем Да и ја деинсталирати мој стари драјвери прво Иве је ова картица толико дуго без икаквих проблема пре, али чим сам УНПЛУГГЕД ми на монитору је отишао у ово срање плз помоћ |
|
| |||
| |||
| неко помогне плз |
|
| |||
| |||
| страхопоштовање цомон иснт да је ово тежак проблем Знам да је неко други имао овај проблем пре него што сам га једном пре фиксна Сада сам само лицемјерје добити картицу других видео приказује слику постоји тастера за активирање секундарних монитора? |
|
| |||
| |||
| Иди на сте нВидиа контролу панал ако сте га и преузмите га са промените га одатле. Ако немате контролу нВидиа Панал разлог своје не ради је вероватно немате инсталиран драјвер. Иди на нВидиа сајт и следите упутства из тамо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыоуве формулисана је тај АБИТ тешко вероватно, док не-она одговара, нема прекршаја мој покушај да се поправи то би се онемогу уграђен у БИОС, ако можете да добијете у било затим прикључите монитор у картицу и види да ли ће се то чизма, ако је навика пробајте покретање у безбедном режиму ако то ради онда добити најновије НВИДИА драјвере, инсталирајте и поново покрените рачунар
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Ок је жао наступ објашњење Имао сам картицу претходно инсталиран је почео петљају кад сам уплуггед комп из зида драјвери су инсталирани (праве) је то урадио с времена на време пре без разлога на све то само враћа на броду видеа чак и ако је онемогућен у БИОС нема џампер пинске матичне плоче да га онемогућите Једини начин је у БИОС-у и то је заправо доеснт затворена је искључен једине опције сам су: АГП и ПЦИ Звао сам гатеуаы-а рекли су ако изаберете У Поседује АГП без Поседује АГП картице данас онда иде на броду картицу сам је ФКС 5700ЛЕ ПЦИ - приказује слику са видео скуп са ПЦИ али само као рачунар чизме до Чим прозоре учитава онда врати назад на броду видеа Имао сам овај проблем пре, али када се вратио назад на броду да би показао слику И то фиксни кликом продужио десктоп сада када се то ради НВИДИА иде само тестирање монитора (звани нема сигнала) и прикључи се приказује црни екран, али ја и даље може видети кретање миша ако сам могао наћи тастера или нешто да продужи радну површину као што сам пре него што би било проблема видите мој проблем је ако у имати инсталиран софтвер нВидиа нема картице У овом онда када кликнете на менаџера НВИДИА десктопу онда навика оптерећење ИМ сооо фреекин заглави |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Реалтек и креативно надахнути 5700 - 5,1 Питање | а944порсцхе | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 30 мај 2009 13:42 |
| НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 25 новембар 2008 01:42 |
| Ати вс НВИДИА | дееајз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 29 децембар 2007 18:15 |
| В АТИ НВИДИА | алекс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 аугуст 2007 12:34 |
| НВИДИА или АТИ | Рубен | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 02:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |