![]() |
|
| |||
| |||
| ok i gerçekten aptal bu ekran kartı var ive için vardı 2 yıl şimdi ve çalışıyor gibi birkaç küçük hata dışında ama şimdi ne zaman bilgisayar benim monitör çıkarın o döner geri yerleşik video ve şimdi bu bir alışkanlık tanımak en kısa sürede benim on-board video olarak ekran kartı fişini çalışma durur pencereler kadar yükler sonra gider oturum açma ekranında siyah o video gösterileri ama monitör kapalı kapatma değil beğenmek having its kinda birden çok monitör ile siyah ama hala fareyi hareket ettirerek görebilirsiniz ve nvidia kartı doesnt hiç bir resmi göster öylesine eğer i açılışta bios girip nvidia kart için ayarlayın sonra nvidia kartı bir resmi gösterir kadar pencere yükler sonra da aynı şeyi yapar nvidia kartı hiçbir resmi at all onboard-fare ile siyah ekran ve evet benim eski sürücüler kaldırılmaz ilk ive daha önce herhangi bir sorun ile ama en kısa zamanda bu bok gittim monitör takılı uzun bu kartı vardı plz yardım |
|
| |||
| |||
| kimse yardım plz |
|
| |||
| |||
| huşu Comon this isnt bir sorun sert i başkası önce bu sorunu olmuştur biliyorum i bir kez önce sabit şimdi i sadece bir resim göstermek için başka bir video kartı olsun cant orada ikinci bir monitör etkinleştirmek için bir kısayol tuşu nedir? |
|
| |||
| |||
| Eğer oradan değiştirmek adresinden elde var mı Nvidia kontrol panal konum üzerine gidin. Eğer Nvidia Kontrol Panal nedenle çalışma değil muhtemelen sürücüsü yüklü olmayan bir yok. Nvidia web sitesi üzerine gidin ve oradan yönergeleri izleyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| youve zor thats en olasılıkla hayır-olanlar yanıt, hiçbir suç Abit ifadeli benim girişimi eğer orada elde edebiliriz BIOS onboard devre dışı olacaktır düzeltmek için sonra kartı içine monitör takın ve eğer o-ecek çizme görmek, eğer alışkanlık güvenli modda önyükleme deneyin Eğer daha sonra en son nvidia sürücü, yükleme ve yeniden doğmuş gibi tutun olsun çalışır
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| ok sorry bout açıklama i daha önce yüklenmiş kartı vardı o ne zaman i duvardan comp uplugged çıkmasını başladı sürücüleri (sağ olanlar yüklüyse) did it zaman zaman önce gelen Tüm sadece yerleşik video döner hiçbir nedenle olsa bile bios devre dışı bırakılmıştır orada devre dışı bırakmak için hiçbir anakart jumper pin tek yolu bios olduğunu ve aslında tek seçenek i kapatmak doesnt var şunlardır: AGP ve PCI i ağ geçidi adı verilen ve dediler ki hiçbir AGP kartı ile yerleşik gider eğer u seçin AGP günümüze sonra kart i have a FX 5700LE bir PCI o Video PCI ayarlı bir resim gösterir ancak bilgisayar çizmeler ne kadar çok en kısa sürede pencere yükler sonra geri döner yerleşik video ama önce zaman bir resmi gösterir yerleşik geri döndü "Bu sorunu vardı i masaüstü uzatmak tıklayarak sabit Şimdi zaman nvidia monitör kendini test etmek için gider does it (aka hiçbir sinyal) ve yerleşik bir siyah ekran ama hala fare dolaşırım görebilirsiniz gösterir eğer i önce sorun olacak mi bir kısayol ya da bir şey i gibi masaüstü genişletmek için bulabildiğim eğer u nvidia yazılım hiç kart ile daha sonra bu yüklü benim sorunum görmek zaman nvidia masaüstü yöneticisini o alışkanlık yük u tıklayın sonra im sooo freekin sıkışmış |
![]() |
|
| Bookmarks |