![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| OK Я отримав цю відеокарту, що це дійсно безглуздо Ive б він хотів за 2 років, і його працював штрафу за винятком декількох незначних помилок але тепер, коли я відключіть мій монітор з мого комп'ютера він повернеться на вбудовану відео і тепер він звичай визнати це одне як тільки я підключити відеокарту в мій бортовий відео перестає працювати воно показує відео до Windows навантажень потім йде на чорний екран входу в систему але не закриваючи монітора, його цікаве, як з декількома моніторами своє чорне, але я до сих пір можна бачити рух миші і карт NVIDIA doesn't показати картинку на всіх Так що, якщо я йду в BIOS при завантаженні, і встановити його для карт NVIDIA Потім карта NVIDIA показує фотографію до Windows навантажень то він робить те ж саме NVIDIA карт немає фотографій на всіх бортові-чорний екран з мишею Та я і видалити старі драйвера моя перша Ive була ця карта так довго без будь-яких проблем і раніше, але як тільки я Unplugged моєму моніторі він пішов на це лайно PLZ допомогу |
|
| |||
| |||
| PLZ хто-небудь допомогти |
|
| |||
| |||
| благоговіння Comon це хіба що жорсткі завдання Я знаю, хтось ще був це питання перед Я фіксованого вона одного разу Тепер я просто ходяче отримати інші відеокарти, щоб показати фотографію Чи є гаряча клавіша для включення другого монітора? |
|
| |||
| |||
| Іди ти NVIDIA Control Panal якщо у вас його і отримати його через зміни її звідти. Якщо ви не маєте NVIDIA Control Panal причини його не працює, це ви, ймовірно, не встановлений драйвер. Перейти на веб-сайті NVIDIA і дотримуйтеся звідти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Youve сформульована вона ABIT важче Thats, швидше за все, в той час як не-онів відповідати на запити, не в образу моя спроба виправити це буде відключення бортового в BIOS, якщо ви можете отримати там потім підключіть монітор на карту і подивитися, якщо він буде завантажуватися, якщо це звичай спробуйте завантажити її в безпечному режимі Якщо це працює тоді дістати останню версію драйвера NVIDIA, установки і перезавантаження
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| OK жаль бій пояснення Я була раніше встановлена карта Він почав возитися, коли я uplugged Comp від стіни будуть встановлені драйвери (правильні) він зробив, що час від часу, перш ніж ні за що на всіх він просто повертається до бортовим відео навіть якщо він відключений в BIOS немає материнській платі перемичку шпильку, щоб вимкнути його Єдиний шлях в BIOS, і це дійсно doesn't відключіть його тільки варіанти я є: AGP і PCI Я подзвонив шлюзу, і вони сказали, що якщо у Вибрати AGP з AGP карти немає справжнього Потім вона переходить до бортовим картка у мене є FX 5700LE PCI він показує картинку з відео, щоб встановити PCI але тільки як комп'ютер завантажується як тільки Windows навантажень то він повернеться на вбудовану відео Я мав цю проблему раніше, але коли вона повернулася назад до бортовим було б показати картинку Я фіксованого в ній, клацнувши продовжити мій робочий стіл Тепер, коли він це робить NVIDIA йде на випробування себе монітор (AKA немає сигналу) бортовий показує чорний екран, але я все ще можу бачити рух миші навколо якщо б я міг знайти клавіші або щось продовжити на робочому столі, як я робив це не було б проблемою см. моя проблема, якщо й мають NVIDIA встановлено програмне забезпечення з карти немає справжнього тоді, коли і натисніть на робочому столі менеджера NVIDIA то звичай навантаження СТОВ ім Freekin застряг |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Realtek і Creative Inspire 5700 - 5,1 питання | a944porsche | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 30 травня 2009 13:42 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Ati проти NVIDIA | deeajz | Графічні карти & Монітори | 3 | 29 грудня 2007 18:15 |
| У ATI Nvidia | Alex | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 серпня 2007 12:34 |
| Nvidia або ATI | Рувим | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 02:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |