![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy Момчета и момичета, DONT искам да бъда sexist:-P Както и да е, приятели имам FX5200 AGP (NVIDIA), което има двигател за грешка / конфликт (BSOD), но за търсене на NVIDIA сайт, аз арго изглежда да откриете драйвери за AGP версия, само PCI Express версия. Ще PCI изразят водачи работят с AGP карта? "Айв защото се опита да го инсталирате, и той казва текущата шофьори са по-нови, въпреки че те са със сигурност не! Ако те arn't съвместими, които се подозира, Im си не, няма кой да имат някаква представа къде мога да ги намеря? Наздравици, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако един и същ проблем с приятелите gpu около година преди това е бил последният драйвер, издаден за нея, въпреки че тя не "NT състояние тя бе подкрепена, но не свърши за него се надявам, че помага на M8 www.nvidia.co.uk / обект / winxp_175,19_whql_uk.html
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|