menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia FX5200 AGP Driver?

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 14:38
Člen Skupina

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Heyy Kluci a holky, dont chtějí být sexistických:-P

Mimochodem, mám kámoše FX5200 AGP (NVIDIA), který má řidič chybu / konfliktu (BSOD), ale o hledání nvidia stránek, i cant Zdá se, že najít ovladače pro AGP verzi, pouze v PCI Express verzi.

Bude PCI Express řidiči práci s AGP karty? 'cos IVE pokusil nainstalovat, a říká, že aktuální ovladače jsou novější, i když jsou to určitě ne!

Pokud se arn't kompatibilní, což im podezření, že není, to někdo vůbec, kde mohu najít?

Na zdraví,
MCTW
Old 2. června 2009, 17:33
Dárce Skupina

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Měl stejný problém s přáteli GPU asi před rokem to byla poslední ovladače vydané pro to, i když se to "nt stavu bylo podporováno, ale to je trik pro něj naděje pomáhá M8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_WHQL_uk.html

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.