![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Heyy Kluci a holky, dont chtějí být sexistických:-P Mimochodem, mám kámoše FX5200 AGP (NVIDIA), který má řidič chybu / konfliktu (BSOD), ale o hledání nvidia stránek, i cant Zdá se, že najít ovladače pro AGP verzi, pouze v PCI Express verzi. Bude PCI Express řidiči práci s AGP karty? 'cos IVE pokusil nainstalovat, a říká, že aktuální ovladače jsou novější, i když jsou to určitě ne! Pokud se arn't kompatibilní, což im podezření, že není, to někdo vůbec, kde mohu najít? Na zdraví, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl stejný problém s přáteli GPU asi před rokem to byla poslední ovladače vydané pro to, i když se to "nt stavu bylo podporováno, ale to je trik pro něj naděje pomáhá M8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_WHQL_uk.html
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|