![]() |
|
| |||
| |||
| Heyy Παιδιά, και τα κορίτσια, dont θέλουν να είναι σεξιστική:-P Τέλος πάντων, βοηθοί έχεις FX5200 AGP (nvidia), η οποία έχει έναν οδηγό λάθους / σύγκρουσης (BSOD), αλλά για την αναζήτηση της nvidia ιστοσελίδα, θ επίκλισης να βρώ τους οδηγούς για την AGP έκδοση, μόνο το PCI Express έκδοση. Θα εκφράσω την PCI οδηγοί εργάζονται με την AGP κάρτα; 'cos IVE προσπάθησε να το εγκαταστήσετε, και να λέει η σημερινή οδηγοί είναι νεότερα, αν και σίγουρα δεν είναι! Αν arn't συμβιβάζεται, που δεν im υποπτεύεται τους, ο καθένας έχει καμία ιδέα πού μπορώ να τους βρείτε; Εις υγεία, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ίδιο πρόβλημα με τους φίλους gpu πριν από περίπου ένα χρόνο αυτό ήταν το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης που εκδίδονται για αυτό παρά το ότι `nt κατάσταση και είχε υποστηριχθεί, αλλά έκανε το κόλπο για την ελπίδα του ότι βοηθά M8 www.nvidia.co.uk / αντικείμενο / winxp_175,19_WHQL_uk.html
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών | Τεμαχιστής | Digital Imaging & Printers | 4 | 30 Αυγούστου, 2009 08:02 |
| Nvidia Geforce 8400 GS PCI Παράθυρο Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedia & Codecs | 0 | 16 Ιουν 2009 23:02 |
| NVIDIA Network Bus απαριθμητής - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | 27 Μαΐου 2009 07:43 |
| Nvidia οδηγός μείωσε τα Windows μου εμπειρία δείκτη φιλοξενούμενων! | Poeticsoul44 | Multimedia & Codecs | 8 | 8η Φεβ 2009 18:15 |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |