manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nvidia FX5200 AGP Driver?

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 14:38
Member Group

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Heyy Dečki i cure, ne želim biti seksist:-P

Inače, Mates dobio FX5200 AGP (nvidia), koja ima driver error / sukoba (BSOD), ali na pretraživanje nvidia website, ja licemjerje činiti se pronaći drivere za AGP verziju, samo PCI Express verzije.

Hoće PCI express vozači s AGP karticom? 'cos ive pokušao instalirati ga, a on kaže trenutni driveri su noviji, iako su oni sigurno ne!

Ako oni arn't kompatibilni, što im suspecting njihove ne, se bilo tko imati bilo koji ideja gdje ih mogu naći?

Živjeli,
MCTW
Old 2. lipnja 2009, 17:33
Donatorska Grupa

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Imao isti problem s prijateljima GPU oko godinu dana to je bio posljednji vozač izdane za to, iako on ne `nt države bio je podržan ali je trik za njega nade pomaže m8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_whql_uk.html

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device Shredder Digital Imaging & Pisači 4 30 kolovoz 2009 08:02
Nvidia Geforce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Multimedija i kodeci 0 16. lipnja 2009 23:02
NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedija i kodeci 1 27. svibanj 2009 07:43
Nvidia driver spušteni Windows moje iskustvo index score! Poeticsoul44 Multimedija i kodeci 8 8. veljača 2009 18:15
Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? CodeFreakC Graphics Cards & Monitors 0 25. studeni 2008 01:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.