![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy Dečki i cure, ne želim biti seksist:-P Inače, Mates dobio FX5200 AGP (nvidia), koja ima driver error / sukoba (BSOD), ali na pretraživanje nvidia website, ja licemjerje činiti se pronaći drivere za AGP verziju, samo PCI Express verzije. Hoće PCI express vozači s AGP karticom? 'cos ive pokušao instalirati ga, a on kaže trenutni driveri su noviji, iako su oni sigurno ne! Ako oni arn't kompatibilni, što im suspecting njihove ne, se bilo tko imati bilo koji ideja gdje ih mogu naći? Živjeli, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao isti problem s prijateljima GPU oko godinu dana to je bio posljednji vozač izdane za to, iako on ne `nt države bio je podržan ali je trik za njega nade pomaže m8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_whql_uk.html
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Nvidia Geforce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedija i kodeci | 0 | 16. lipnja 2009 23:02 |
| NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedija i kodeci | 1 | 27. svibanj 2009 07:43 |
| Nvidia driver spušteni Windows moje iskustvo index score! | Poeticsoul44 | Multimedija i kodeci | 8 | 8. veljača 2009 18:15 |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Thread Tools | |
| |