![]() |
|
| |||
| |||
| Heyy חבר 'ה, ו בנות, dont רוצה להיות סקסיסטי:-P בכל מקרה, mates יש FX5200 AGP (Nvidia), אשר יש נהג השגיאה / סכסוך (BSOD), אבל על חיפוש Nvidia האתר, אני נראה צביעות למצוא את מנהלי ההתקן עבור גירסת AGP, רק את הגירסה PCI Express. האם ה-PCI Express עבודה עם מנהלי התקנים כרטיס AGP? 'חסת עלים ive ניסה להתקין את זה, וזה אומר את מנהלי ההתקן הנוכחיים הם חדש יותר, למרות שהם בהחלט לא! אם הם תואמים arn't, אשר IM suspecting שלהם לא, האם מישהו יש לך מושג איפה אני יכול למצוא אותם? לחיים, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אילו אותה בעיה עם חברים gpu לפני כשנה זה היה האחרון הנהג הוציא את זה על אף שהוא עושה `NT המדינה שזה נתמך אבל עשה את העבודה בשבילו מקווה שזה עוזר m8 www.nvidia.co.uk / אובייקט / winxp_175,19_whql_uk.html
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים | Shredder | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 30 אוגוסט 2009 08:02 |
| Nvidia Geforce 8400 GS PCI-Windows Server 2003 מנהלי ההתקנים | LLTD414 | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 16th יוני 2009 23:02 |
| NVIDIA Network Bus פקד - מנהלי ההתקנים של Windows Update שגיאה | jmleugenio | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -27 במאי 2009 07:43 |
| Nvidia הנהג מונמך שלי מדד חוויית Windows הציון! | Poeticsoul44 | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 8 פברואר 2009 18:15 |
| Nvidia לוח הבקרה שונאת Nvidia כרטיס?? | CodeFreakC | כרטיסי מסך & Monitors | 0 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 01:42 |
| שרשרת כלים | |
| |