![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Heyy guys, ir mergaitės, dont wanna be sexist:-P Anyway, draugais gavo FX5200 AGP (nVidia), kuris turi vairuotojo klaidos / konfliktų (BSOD), bet ieško NVIDIA svetainėje, I cant Atrodo, kad AGP versijos tvarkykles, tik PCI-Express versija. Ar PCI Express vairuotojai dirbti su AGP kortelę? 'cos IVE bandė įdiegti, ir jis sako, šiuo metu vairuotojai yra naujesnė, nors jie yra tikrai ne! Jei jie arn't suderinama, kuris jiems įtarti, kad jie ne, ar kas nors turite idėją, kur galėčiau juos rasti? Į sveikatą, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo ta pati problema su draugais GPU maždaug prieš metus tai buvo paskutinis vairuotojo išduoti jį, nors jis "NT narėje jis buvo pritarta, tačiau jis jį apgauti Hope it helps M8 www.nvidia.co.uk / objektas / winxp_175,19_WHQL_uk.html
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|