menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia FX5200 AGP Driver?

Reply

Thread Tools
Old 2. júna 2009, 14:38
Člen Skupina

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Heyy Kluci a holky, dont chcú byť sexistické:-P

Mimochodom, mám kámoše FX5200 AGP (NVIDIA), ktorý má vodič chybu / konfliktu (BSOD), ale o hľadanie nvidia stránok, i cant Zdá sa, že nájsť ovládače pre AGP verziu, iba v PCI Express verziu.

Bude PCI Express vodiči prácu s AGP karty? 'cos IVE pokúsil nainštalovať, a hovorí, že aktuálne ovládače sú novšie, aj keď sú to určite nie!

Ak sa arn't kompatibilné, čo im podozrenie, že nie je, to niekto vôbec, kde môžem nájsť?

Na zdravie,
MCTW
Old 2. júna 2009, 17:33
Darcu Skupina

Default Nvidia FX5200 AGP Driver?

Mal rovnaký problém s priateľmi GPU asi pred rokom to bola posledná ovládače vydané pre to, aj keď sa to "nt stave bolo podporované, ale to je trik pre neho nádeje pomáha M8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_WHQL_uk.html

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia Dezintegrátor Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 30.srpna 2009 08:02
NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver LLTD414 Multimedia & Kodeky 0 16. júna 2009 23:02
NVIDIA sieť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba jmleugenio Multimedia & Kodeky 1 27. mája 2009 07:43
Nvidia ovládače Windows znížili mojej skúsenosti index skóre! Poeticsoul44 Multimedia & Kodeky 8 8. februára 2009 18:15
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.