![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy Kluci a holky, dont chcú byť sexistické:-P Mimochodom, mám kámoše FX5200 AGP (NVIDIA), ktorý má vodič chybu / konfliktu (BSOD), ale o hľadanie nvidia stránok, i cant Zdá sa, že nájsť ovládače pre AGP verziu, iba v PCI Express verziu. Bude PCI Express vodiči prácu s AGP karty? 'cos IVE pokúsil nainštalovať, a hovorí, že aktuálne ovládače sú novšie, aj keď sú to určite nie! Ak sa arn't kompatibilné, čo im podozrenie, že nie je, to niekto vôbec, kde môžem nájsť? Na zdravie, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal rovnaký problém s priateľmi GPU asi pred rokom to bola posledná ovládače vydané pre to, aj keď sa to "nt stave bolo podporované, ale to je trik pre neho nádeje pomáha M8 www.nvidia.co.uk / objekt / winxp_175,19_WHQL_uk.html
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia | Dezintegrátor | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| NVIDIA GeForce 8400 GS PCI Window Server 2003 Driver | LLTD414 | Multimedia & Kodeky | 0 | 16. júna 2009 23:02 |
| NVIDIA sieť Autobus Enumerator - Windows Update Driver Chyba | jmleugenio | Multimedia & Kodeky | 1 | 27. mája 2009 07:43 |
| Nvidia ovládače Windows znížili mojej skúsenosti index skóre! | Poeticsoul44 | Multimedia & Kodeky | 8 | 8. februára 2009 18:15 |
| Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. novembra 2008 01:42 |
| Thread Tools | |
| |