![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеыы Момци и цуре, не желим бити сексист:-П Иначе, Матес добио ФКС5200 АГП (НВИДИА), која има дривер еррор / сукоба (БСОД), али на претрагу НВИДИА уебсите, ја лицемјерје чинити се за наћи дривер за АГП верзију, само ПЦИ Експресс верзије. Хоће ПЦИ експресс возачи са АГП картицом? 'цос иве суђен инсталирати га, а он каже тренутни дривер су новији, иако су они сигурно не! Ако они арн'т компатибилни, што им суспецтинг њихове не, се било ко имати било који идеја где их могу наћи? Живели, МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао исти проблем са пријатељима ГПУ око годину дана то је био последњи возач издате за то, иако он не `нт државе био је подржан али је трик за њега наде помаже м8 ууу.нвидиа.цо.ук / објекат / уинксп_175,19_ухкл_ук.хтмл
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|