менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Nvidia FX5200 AGP Driver?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 14:38
Член групи

Heyy хлопці, і дівчата, не хочете бути дискримінації за ознакою статі:-P

В усякому разі, товариші отримали FX5200 AGP (NVIDIA), який отримав водій помилка / конфлікти (BSOD), але на пошук NVIDIA сайт, я нахиляє здається, знайти драйвери для версії AGP, тільки версія PCI Express.

Чи буде PCI Express роботу водіїв з карти AGP? 'Cos Ive спробував встановити його, і він говорить поточних драйверів новіше, хоча вони, звичайно, ні!

Якщо сумісні вони arn't, що їм підозрюючи їх немає, то кого-небудь є знає, де я можу їх знайти?

Ура,
MCTW
Old 2 червня 2009, 17:33
Донор групи

Якби ж проблема з друзями ГПУ близько року тому, це була остання драйвера видається на це, хоча воно `NT стан, в якому підтримується, але зробив трюк для нього сподіваємося, що вона допомагає M8 www.nvidia.co.uk / об'єкт / winxp_175,19_WHQL_uk.html

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.