![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy хлопці, і дівчата, не хочете бути дискримінації за ознакою статі:-P В усякому разі, товариші отримали FX5200 AGP (NVIDIA), який отримав водій помилка / конфлікти (BSOD), але на пошук NVIDIA сайт, я нахиляє здається, знайти драйвери для версії AGP, тільки версія PCI Express. Чи буде PCI Express роботу водіїв з карти AGP? 'Cos Ive спробував встановити його, і він говорить поточних драйверів новіше, хоча вони, звичайно, ні! Якщо сумісні вони arn't, що їм підозрюючи їх немає, то кого-небудь є знає, де я можу їх знайти? Ура, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якби ж проблема з друзями ГПУ близько року тому, це була остання драйвера видається на це, хоча воно `NT стан, в якому підтримується, але зробив трюк для нього сподіваємося, що вона допомагає M8 www.nvidia.co.uk / об'єкт / winxp_175,19_WHQL_uk.html
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|