![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам NVIDIA GeForce 6200 Le графична карта и нейните absoultely глупости! аз арго играя някоя от моите игри пълен подробност само около пистите на ниско детайл, някой може да ми кажете добра графична карта, която ще се движат по моя компютър Не знам дали му AGP или PCI Надявам се някой може да каже с една този инсталирани. благодарности Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтегляне на CPU-Z тук Кликнете върху mainboard ще ти кажа какъв тип дънната ви трябва и след това ние ще бъдем в състояние да определят какво доста графични карти се нуждаете
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| I DONT имат достъп до интернет у дома, само работа, има ли някакъв друг начин мога да получа информация дънната Im текат Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами вие може да го отворите и прочетете mobo марката и модела на разстояние него. Или можете да ни кажете на търговска марка и модел на компютъра, които сте закупили и ние може би да го намерят. Какъв размер на екрана, монитора имате ли? тъй като това също така ще имат значение за него. бюджет?
|
| |||
| |||
| Packard Bell 1529 компютъра и "Монитор" Само 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Моят компютър |
|
| |||
| |||
| Мислех си за закупуване на ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 графична карта Ако той работи в моя Pc? Също така е много по-добре, отколкото в която съм сега? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im все още не сте сигурни дали имате AGP или PCI E графични слота.
| |||
| |||
| Да не се забрави. Все още се опитва да си набави mobo.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добавих GPU-Z до Системата инфо част от Файлове section.That ще кажете вие, които сте графични слота. Този, ако тя работи по машината му все още е нов, но да се актуализира редовно. |
|
| |||
| |||
| Ill го изтеглите от петък и зле да е в състояние да ти кажа в понеделник, каква е дънната платка е, всичко това е много ценена помогне! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel GMA x3100 Vs NVidia 6200 | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 5 | 15 Jan 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Карл | Графика на карти & Монитори | 3 | 3 октомври 2008 12:54 |
| GeForce 6200 елекрозахранването проблеми | cammochris | Графика на карти & Монитори | 4 | 5-и парламентарен май 2008 г. 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Отидете 6150 | Jesi | Графика на карти & Монитори | 2 | 4 май 2007 г. 23:27 |
| NVidia GeForce 5300? | Джош S | Графика на карти & Монитори | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |