![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám NVIDIA GeForce 6200 LE grafické karty a jeho absoultely svinstvo! i cant hrát mé hry na plný detail asi běží na nízké detail, může mi někdo říct dobrou grafickou kartu, která by běžet na počítači i dont vědět, jestli jeho AGP nebo PCI Doufám, někdo může říci, které to je jedno nainstalován. díky Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnout CPU-Z tady Kliknutím na základní bude říct, jaký typ desky máte, a pak budeme schopni určit, co trochu grafické karty, které potřebujete
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I dont mít přístup k internetu doma jen práce, je tam i nějakým jiným způsobem mohou získat informace desce im systémem Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No můžeš to otevřít a přečíst mobo značka a model se jí. Nebo můžete nám sdělit, že značka a model počítače, které jste zakoupili a můžeme patrně najít. Jakou velikost obrazovky monitoru máte? protože to bude mít také vliv na to. rozpočet?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC a monitor pouze 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Moje PC |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem o koupi ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256megabajt GDDR3 grafických karet Pokud to funguje na mém PC? Také je to mnohem lepší, než jsem teď? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ještě nejsou jisti, zda máte AGP nebo PCI E slotu grafiku.
| |||
| |||
| Nebyla zapomenuta. Stále se snaží zdroje mobo.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I přidané GPU-Z k Systém info část BitTorrent section.That vám sdělí, která grafiku slot máte. To je, pokud to funguje ve vašem počítači jeho stále velmi nové, ale dostává pravidelně aktualizována. |
|
| |||
| |||
| Nemocné stáhnout v pátek a nemocní byli schopni říct, co v pondělí na desce je, že to vše pomůže je hodně! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. leden 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256megabajt 8xAGP | Carl | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. října 2008 12:54 |
| Geforce 6200 Výpadek problémy | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. května 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Běž 6150 | Jesi | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. května 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. března 2007 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |