![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια NVIDIA GeForce 6200 le κάρτα γραφικών και την absoultely χάλια! i επίκλιση παίξουν οποιοδήποτε από τα παιχνίδια μου σε πλήρη λεπτομέρεια μόνο για τρέχει σε χαμηλή λεπτομέρεια, μπορεί κάποιος να μου πει μια καλή κάρτα γραφικών που θα λειτουργούν με τον υπολογιστή μου Ι dont ξέρτε εάν η AGP ή PCI ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να πει από τη μια thats εγκατασταθεί. ευχαριστώ Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε το CPU-z εδώ Κάντε κλικ στην κύρια θα σας πω τι τύπο μητρικής πλακέτας έχετε και τότε θα είμαστε σε θέση να καθορίσει ποια κάπως κάρτα γραφικών που χρειάζεστε
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| I dont έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι μόνο έργο, υπάρχει άλλος τρόπος να βρείτε το i μητρική πλακέτα πληροφορίες im εκτελεί τα Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν μπορείτε να το ανοίξετε και να διαβάσετε το mobo και το μοντέλο από αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας πείτε τη μάρκα και το μοντέλο του υπολογιστή που έχετε αγοραστεί και ίσως μπορούμε να βρούμε. Τι μέγεθος οθόνης παρακολουθεί έχετε; όπως αυτά θα έχουν σχέση με αυτό. προϋπολογισμού;
|
| |||
| |||
| Packard Bell 1529 και PC Monitor Μόνο 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Τον υπολογιστή μου |
|
| |||
| |||
| Σκεφτόμουν την αγορά ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Graphics Card Αν τα έργα για τον υπολογιστή μου; Επίσης είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχω τώρα;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im βέβαιος αν ακόμη δεν έχετε AGP ή PCI E γραφικών υποδοχή.
| |||
| |||
| Δεν έχετε ξεχάσει. Πάντα προσπαθούμε να την πηγή mobo.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Πρόσθεσα GPU-Z στην Πληροφορίες συστήματος μέρος της Λήψεις section.That θα σας πει τα γραφικά του διαθέσιμου χρόνου χρήσης που έχετε. Thats αν αυτό δουλεύει στον υπολογιστή σας την ακόμα πολύ νέα, αλλά να ενημερώνονται τακτικά. |
|
| |||
| |||
| Η κακή κατεβάσετε την Παρασκευή και άρρωστος να είναι σε θέση να σας πω τη Δευτέρα τι είναι η μητρική πλακέτα, όλη αυτή η βοήθεια είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 15 Ιαν 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Carl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 3 Οκτ. 2008 12:54 |
| Geforce 6200 μπλακάουτ προβλήματα | cammochris | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 5η Μαΐου 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R), Go 6150 | Jesi | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 4η Μαΐου 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300; | Josh S | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Μαρ 2007 13:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |