![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam nvidia geforce 6200 le grafičkom karticom i njegove absoultely sranje! ja licemjerje igrati bilo koji od mojih igara na detaljno samo radi na niskim detaljima, može netko reći mene dobar grafičkom karticom koja će se prikazivati na moj pc ja dont znati ako njezini AGP ili PCI Nadam se da netko može reći od onog koji instaliran. hvala Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzmi CPU-Z ovdje Klikom na mainboard ona će ti reći što tip matične ploče imate i onda ćemo biti u mogućnosti kako bi se utvrdilo što kinda grafičke kartice koje su vam potrebne
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ja dont imati pristup internetu samo rad kod kuće, je li bilo koji drugi način ja mogu dobiti informacije im matična ploča sa sustavom Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa mogli biste ga otvorili i pročitajte mobo napraviti i model off to. Ili te mogao nam je brand name i model računala koje ste kupili i mi vjerojatno može naći. Veličina zaslona monitora Što imate? jer to će također imati imajući na sebi. proračun?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC i monitor Samo 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Moj pc |
|
| |||
| |||
| Bio sam razmišljam o kupnji ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Graphics Card Ako Internet utvrde na moj PC? Također je to puno bolje od onog sam sada? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne siguran još ako imate AGP ili PCI E grafička utor.
| |||
| |||
| Nisu zaboravili. Još uvijek pokušava izvor je mobo.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ja dodano GPU-Z do system info dio downloads section.That reći će vam što ste grafika utor. Taj ako vaš stroj radi na svojoj novoj, ali još uvijek vrlo dobivam redovito ažurira. |
|
| |||
| |||
| Bolestan je skinuti u petak i bolesni mogu vam reći da je u ponedjeljak što je matična ploča, sve ove pomoći je mnogo poštovati! |