![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy NVIDIA GeForce 6200 LE grafikus kártya és az absoultely szar! i cant play olyan játékok teljes részletességgel csak fut kis részlet, lehet valaki mondja meg, jó, hogy a grafikus kártya lenne az én PC-i dont tud, ha az AGP vagy PCI remélem valaki tud mondani az egyik thats telepítve. köszönöm Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letöltés CPU-Z itt Kattintson az alaplapot, hogy megmondja, hogy milyen típusú alaplap van, és akkor meg tudja állapítani, hogy milyen fajta grafikus kártya van szüksége
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| I dont volna internethozzáféréssel otthon csak akkor működik, van-e bármilyen más módon én tud kap az alaplap információ im Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát akkor nyisd ki és olvasd el a mobo és a modell teszi ki azt. Vagy ön tudna mondani nekünk a márkanév és a modell a PC már vásárolt, és mi nem találnánk meg. Milyen méretű képernyő monitor van? mivel ez is kihatással van. költségvetése?
|
| |||
| |||
| Packard Bell 1529 PC és monitor Csak 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 My PC |
|
| |||
| |||
| Gondolkodtam a felvásárlási ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Grafikus kártya Ha úgy működik a PC? Ugyancsak ez sokkal jobb, mint én most? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im még mindig nem biztos benne, ha van AGP vagy PCI-E grafikus nyílásba.
| |||
| |||
| Nem felejtettem el. Még mindig megpróbál forrása a mobo.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Új GPU-Z A System Info része letöltések section.That megmondja, amely grafikus slot van. Amit, ha működik a gép, hogy még nagyon új, de kapok rendszeresen frissítik. |
|
| |||
| |||
| Ill letölthető pénteken és beteg tudja mondani, mi hétfőn az alaplapot is, ezt a segítséget is much appreciated! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 15. január 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Carl | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 3. október 2008 12:54 |
| Geforce 6200 blackout problémák | cammochris | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 5. május 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Jesi | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 4. május 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 20. március 2007 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |