![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי nvidia geforce 6200 le כרטיס המסך ואת absoultely שטויות! אני לשפע לשחק כל מהמשחקים שלי במלוא פרט רק רצה על פירוט נמוכה, מישהו יכול לומר לי טוב כי כרטיס המסך היה להריץ על המחשב שלי, אני יודע אם dont שלה agp או PCI אני מקווה שמישהו יכול להגיד על ידי אחד thats מותקן. תודה Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד CPU-Z כאן לחץ על mainboard זה תוכל לדעת איזה סוג של לוח האם יש לך ואז נוכל לקבוע מה די אתה צריך כרטיס המסך
|
| |||
| |||
| אני dont להם גישה לאינטרנט בבית רק בעבודה, האם יש דרך אחרת אני יכול להשיג את לוח האם מידע IM עם מערכת הפעלה Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב אתה יכול לפתוח אותו ולקרוא את mobo דגם זה ממני. לחילופין אתה יכול לספר לנו את שם המותג והדגם של המחשב שכבר נרכשו ואנחנו יכולים למצוא את זה כנראה. מה גודל המסך לפקח יש לך? כמו זה יש גם נושא על זה. התקציב?
|
| |||
| |||
| Packard Bell PC 1529 וניטור בלבד 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 המחשב שלי |
|
| |||
| |||
| חשבתי לקנות ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 כרטיס מסך אם זה עובד על המחשב שלי? כמו כן הוא הרבה יותר מזו שיש לי עכשיו?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im עדיין לא בטוח אם יש לך AGP או PCI E גרפיקה משבצת.
| |||
| |||
| לא נשכח. עדיין מנסה את מקור mobo.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| הוספתי GPU-Z אל מערכת מידע חלק הורדות section.That יראו איזו גרפיקה משבצת יש לך. Thats אם זה עובד במחשב שלו מאוד חדש אך עדיין מקבל עדכון שוטף. |
|
| |||
| |||
| חולה ביום שישי להוריד אותו ואת חולה להיות מסוגל להגיד לך על מה יום שני הוא לוח האם, כל עזרה זה הרבה appreciated! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | ה -15 בחודש ינואר 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | קארל | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 3rd אוקטובר 2008 12:54 |
| Geforce 6200 blackout בעיות | cammochris | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | ה -5 בחודש מאי 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Jesi | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 4th מאי 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | ג 'וש S | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 20 מרץ 2007 13:50 |
| שרשרת כלים | |
| |