![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu NVIDIA GeForce 6200 LE vaizdo plokštės ir jos absoultely šūdas! i cant žaisti visus savo žaidimus išsamiai beveik veikia mažas detales, galima ką nors pasakyti, geros grafikos plokštę, kad būtų paleisti ant mano PC I dont know jei AGP arba PCI Tikiuosi, kad kas nors gali pasakyti, kurį vieną thats įdiegta. ačiū Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parsisiųsti CPU-Z čia Spauskite Mainboard jis tau pasakys, kokio tipo plokštė turite ir tada galėsime nustatyti, kas kinda grafikos plokštę reikia
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| I dont turėti prieigą prie interneto namuose tik darbe, bet ar yra kitas būdas galiu gauti plokštę informacija im Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na galima atidaryti ir perskaityti MOBO Markė ir modelis ne ji. Arba galite pranešti mums, registruotasis prekės pavadinimas ir modelio kompiuterį jūs įsigijote ir mes ko gero, galima rasti. Kokio dydžio monitorių turite? nes tai taip pat turi apie tai guolis. biudžetą?
|
| |||
| |||
| Packard Bell 1.529 PC ir kontroliuoti tik 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Mano PC |
|
| |||
| |||
| Aš galvoju pirkti ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Graphics Card Jei ji veikia ant mano PC? Be to, tai daug geriau nei viena turiu dabar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im dar nėra tikras, ar turite AGP arba PCI-E grafikos plokštę.
| |||
| |||
| Nepamiršo. Dar bando šaltinis MOBO.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dodałem GPU-Z iki Sistemos informacija dalis parsisiųsti section.That pasakys, kuri grafikos plokštę turite. Thats jei jis veikia kompiuteryje, kuri vis dar labai nauja, bet vis reguliariai atnaujinama. |
|
| |||
| |||
| Netinkamas atsisiųsti penktadienį ir blogai galima pasakyti, pirmadienį, kas plokštėje yra visa ši pagalba yra Much appreciated! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel GMA X3100 vs Nvidia 6.200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 15 sausis 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Carl | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 3 spalis, 2008 12:54 |
| GeForce 6200 užtemdymas problemos | cammochris | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 5 gegužė 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6.150 | Jesi | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 4 gegužė 2007 23:27 |
| NVIDIA GeForce 5.300? | Josh S | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Kovas 20, 2007 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |