![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir NVIDIA GeForce 6200 le grafikas karti un tās absoultely crap! i cant play jebkuru manu spēles sīkumos gandrīz iet par zemu detalizācijas, var kāds man pateikt, labas grafikas karti, kas darbotos uz mana pc Nezinu, ja tā AGP vai PCI Ceru, ka kāds var pateikt ar vienu thats uzstādīta. pateicība Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CPU-z šeit Click on mainboard to Jums pateiks, kāda veida mātesplati jums ir un tad mēs varēsim noteikt, kāda kinda grafikas karte jums
|
| |||
| |||
| I dont ir piekļuve internetam mājās tikai strādāt, vai ir citādā veidā es varu motherboard informācijas im Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu jūs varētu atvērt to un izlasīt MOBO marka un modelis off to. Vai jūs varētu mums pastāstīt, zīmolu un modeli pc esat nopirkti un mēs varētu droši atrast. Kāda izmēra ekrāna kontrolēt jums ir? jo tas arī ietekmē to. budžetu?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1.529 datoru un monitoru Tikai 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Mans pc |
|
| |||
| |||
| Es biju domājis iegādāties ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Graphics Card Ja tas darbojas uz datoru? Arī tas ir daudz labāk nekā man ir tagad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im joprojām nav pārliecināts, vai jums ir AGP vai PCI E grafikas spraugai.
| |||
| |||
| Nav aizmirsuši. Joprojām mēģina avots MOBO.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Es pievieno GPU-Z līdz sistēmas info daļa downloads section.That pateiks Jums, lai grafikas spraugai esat. Tas ir, ja tā darbojas jūsu datorā tā vēl ir ļoti jauns, taču arvien regulāri atjaunina. |
|
| |||
| |||
| Slikta lejupielādēt piektdien un sliktu pateiks jums pirmdien to mātesplatē ir, visas šīs palīdzība ir ļoti appreciated! |