![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam kartę NVIDIA GeForce 6200 le karty graficznej i jej absoultely crap! i cant odgrywają żadnej mojej gry w pełnej szczegółowości tylko działa na niskim poziomie szczegółowości, może ktoś mi dobrą kartę graficzną, które poruszają się na moim komputerze i dont znać jeśli jego AGP lub PCI Mam nadzieję, że ktoś może powiedzieć o jednej thats zainstalowany. dzięki Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz CPU-Z tu Kliknij na głównej będzie powiedzieć, jaki rodzaj płyty głównej masz, a następnie będziemy w stanie określić, co kinda karty graficznej musisz
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I dont mieć dostęp do internetu w domu tylko, czy istnieje inny sposób mogę uzyskać informacje im płyta z systemem Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż można ją otworzyć i przeczytać Mobo marka i model wyłączyć go. Można powiedzieć nam markę i model komputera Ciebie zakupiony i prawdopodobnie będziemy mogli go znaleźć. Jakiego rozmiaru ekranu monitora nie masz? jak to będzie miało wpływ na to. budżet?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC i monitor 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Mój komputer |
|
| |||
| |||
| Pomyślałem zakupu ... 7 PNY Verto GeForce 7800GS / AGP 8x Karta graficzna 256MB GDDR3 Jeśli to działa na moim komputerze? Ponadto jest to o wiele lepiej niż mam teraz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im nadal nie masz pewności, czy AGP lub PCI E grafiki gniazda.
| |||
| |||
| Nie zapomnieliśmy. Ciągle staramy się źródło Mobo.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dodałem GPU-Z do System info część Pobieranie section.That powiedzą, dla których grafika wrzutowa masz. Thats czy działa na jego komputerze w dalszym ciągu bardzo nowa, ale coraz regularnie uaktualniane. |
|
| |||
| |||
| Złe pobrać go w piątek i chorych w stanie powiedzieć, w poniedziałek, co jest płyta główna, to wszystko jest o wiele pomóc appreciated! |