![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o NVIDIA GeForce 6200 le placă grafică şi absoultely prostiile! i cant juca orice de la jocuri-mi toate detaliile despre ruleaza doar pe mici detalii, poate cineva sa-mi spui o placă grafică care ar rula pe PC-ul meu i dont know dacă său AGP sau PCI Sper ca cineva poate spune de către un thats instalat. mulţumesc Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CPU-Z aici Faceţi clic pe mainboard-l va spune ce tip de placa de bază pe care le-aţi şi apoi vom putea determina ce fel de placă grafică aveţi nevoie de
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| I dont au acces la internet la domiciliu numai locul de muncă, este o orice alt mod în care pot obţine informaţii im placa de bază care rulează Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Păi ai putea să-l deschideţi în sus şi să citesc şi mobo face şi model off-o. Sau ai putea să ne spuneţi numele de marcă şi model de PC-ul pe care l-aţi achiziţionat şi, probabil, le putem gasi. Ce mărime ecran monitor ai? ca acest lucru va avea, de asemenea, o poartă pe ea. de buget?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC si Monitor Numai 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 PC-ul meu |
|
| |||
| |||
| Mă gândeam de cumpărare ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Graphics Card Dacă funcţionează pe PC? De asemenea, este mult mai bine decât de o am acum?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im încă nu sunt sigur dacă aveţi AGP sau slot PCI E grafică.
| |||
| |||
| Nu s-au uitat. Încă încearcă să sursa de mobo.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Am adăugat GPU-Z la sistem de informaţii parte a download-uri section.That va spune care grafică slot aveţi. Asta în cazul în care acesta lucrează în maşina dvs. sale încă foarte nou, dar obtinerea actualizate cu regularitate. |
|
| |||
| |||
| III-l descărcaţi de pe Vineri şi bolnav fi capabil să-ţi spun, luni, ceea ce este placa de bază, toate acest ajutor este apreciat! |
![]() |
|
| Marcaje |