![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám NVIDIA GeForce 6200 LE grafické karty a jeho absoultely svinstvo! i cant hrať mojej hry na plný detail asi beží na nízke detail, môže mi niekto povedať dobrú grafickú kartu, ktorá by bežať na počítači i dont vedieť, či jeho AGP alebo PCI Dúfam, niekto môže povedať, ktoré to je jedno nainštalovaný. vďaka Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prevziať CPU-Z tady Kliknutím na základné bude povedať, aký typ dosky máte, a potom budeme schopní určiť, čo trochu grafické karty, ktoré potrebujete
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| I dont mať prístup k internetu doma len práca, je tam aj nejakým iným spôsobom môžu získať informácie doske im systémom Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No môžeš to otvoriť a prečítať Mobo značka a model sa jej. Alebo môžete nám povedať, že značka a model počítača, ktoré ste zakúpili a môžeme patrně nájsť. Akú veľkosť obrazovky monitora máte? pretože to bude mať tiež vplyv na to. rozpočet?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 a PC Monitor Iba 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Moje PC |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem o kúpe ... PNY Vertu GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256megabajt GDDR3 grafických kariet Ak to funguje na mojom PC? Tiež je to oveľa lepšie, než som teraz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ešte nie sú istí, či máte AGP alebo PCI E slotu grafiku.
| |||
| |||
| Nebola zabudnutí. Stále sa snaží zdroje Mobo.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I pridanej GPU-Z k Systém info časť BitTorrent section.That vám oznámia, ktorá grafiku slot máte. To je, ak to funguje vo vašom počítači jeho stále veľmi nové, ale dostáva pravidelne aktualizované. |
|
| |||
| |||
| Nemocné stiahnuť v piatok a chorí boli schopní povedať, čo v pondelok na doske je, že to všetko pomôže je veľa! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel GMA X3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. január 2009 15:58 |
| Novato GeForce 6200 256megabajt 8xAGP | Carl | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. októbra 2008 12:54 |
| Geforce 6200 Výpadok problémy | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. mája 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Běž 6150 | Jesi | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. mája 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. marca 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |