![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам НВИДИА ГеФорце 6200 ле графичком картицом и његове абсоултелы срање! ја лицемјерје играти било који од мојих игара на детаљно само ради на ниским детаљима, може неко рећи мене добар графичком картицом која ће се приказивати на мој пц ја донт кноткле да њени АГП или ПЦИ Надам се да неко може рећи од оног који инсталиран. хвала Уутз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузми ЦПУ-З овде Кликом на маинбоард она ће ти рећи шта тип матичне плоче имате и онда ћемо бити у могућности како би се утврдило шта кинд графичке картице које су вам потребне
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ја донт имати приступ интернету само рад код куће, је ли било који други начин ја могу добити информације им матична плоча са системом Уиндоус Виста |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па могли бисте га отворили и прочитајте мобо направити и модел офф то. Или те могао нам је бранд наме и модел рачунара које сте купили и ми вероватно може наћи. Величина екрана монитора Шта имате? јер то ће такође имати имајући на себи. буџет?
|
| |||
| |||
| Пацкард Белл 1529 ПЦ и монитор Само 189378 хттп://ууу.цуррыс.цо.ук/мартпрд/стор...уцт&ску=189378 Мој пц |
|
| |||
| |||
| Био сам размишљам о куповини ... ПНЫ Верт ГеФорце 7 7800ГС / АГП 8кс 256МБ ГДДР3 Грапхицс Цард Ако то утврде на мој ПЦ? Такође је то пуно боље од оног сам сада? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им не сигуран још ако имате АГП или ПЦИ Е графичка слот.
| |||
| |||
| Нису заборавили. Још увек покушава извор је мобо.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Ја додато ГПУ-З до сыстем инфо део доунлоадс сецтион.Тхат рећи ће вам што сте графика слот. Тај ако ваш машина ради на својој новој, али још увек врло добијам редовно ажурира. |
|
| |||
| |||
| Болестан је скинути у петак и болесни могу вам рећи да је у понедељак што је матична плоча, све ове помоћи је много поштовати! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел ГМА Кс3100 вс НВИДИА 6200 | антхоныла65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 15 јануар 2009 15:58 |
| Новатецх ГеФорце 6200 256МБ 8ксАГП | Царл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3 октобар 2008 12:54 |
| ГеФорце 6200 тиссине проблеми | цаммоцхрис | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 5 мај 2008 01:57 |
| НВИДИА (Р) ГеФорце (Р) Идите 6150 | Јеси | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 4 мај 2007 23:27 |
| НВИДИА ГеФорце 5300? | Џош С | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |