![]() |
|
| |||
| |||
| Bir NVIDIA GeForce 6200 LE var grafik kart ve absoultely bok! i cant tam detay at sadece düşük detay üzerinde çalışan herhangi bir benim oyun oynamak, biri bana bu benim PC I dont hakkında bilmek çalışır iyi bir grafik kartı söyleyebilirim eğer onun AGP veya PCI birisi bir şu kurulu tarafından umut anlarım ben. teşekkürler Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İndir CPU-Z burada Tıklayın anakart ve sonra size ihtiyacınız ne tür grafik kartı belirlemek mümkün olacaktır ne size mainboard üzerinde
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Evde iş internet erişimi var, dont var i anakart bilgi Sohbet Windows Vista çalışan alabilirsiniz başka bir yoludur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki bu kadar açık ve okuyun mobo Marka ve model onu. Ya da bize markası ve bilgisayar Satın doğrultusunda biz muhtemelen bulabilirsiniz model söylemek olabilir. Hangi boyutta ekran monitör var? Bu da bir etkiye sahip olacaktır. bütçe?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL 1529 PC ve Monitör Sadece 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 My PC |
|
| |||
| |||
| Ben satın düşünüyordum ... PNY Verto GeForce 7 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Grafik Kartı Eğer benim PC'de çalışır? Ayrıca çok da ben daha o şimdi var mı?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im varsa hala emin değilseniz AGP veya PCI E grafik yuvası.
| |||
| |||
| Unuttun mu değil. Hala kaynak için mobo çalışıyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Şunu ekledim GPU-Z için sistem bilgilerinde parçası indirme section.That size hangi grafik yuvası belirtilir. Bu eğer kendi bilgisayarınızda çalışıyor ve hala çok ama yeni düzenli olarak güncellenen almak. |
|
| |||
| |||
| Ill Cuma günü ve kötü Pazartesi anakartın ne olduğunu, tüm bu yardım size edebilmek çok appreciated indirebilirsiniz! |
![]() |
|
| Bookmarks |