![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене NVIDIA GeForce 6200 LE графічної карти і її absoultely лайно! Я нахиляє грати будь-яку з моїх ігор в подробицях майже працює на низьких деталь, хтось може сказати мені добре, що відеокарта буде працювати на моєму комп'ютері Dont я знаю, якщо її AGP або PCI я сподіваюся, хтось може сказати по одному Thats встановлені. спасибо Wutz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CPU-Z тут Натисніть на платі вона розповість вам, який тип материнської плати у вас є, і тоді ми зможемо визначити, яка цікава графічної карти, необхідно
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| I Dont мають доступ до Інтернету вдома лише робота, чи є інший спосіб змусити ним інформація про материнську плату під управлінням Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну ви могли відкрити її і прочитати плат марки і моделі поза ним. Або ви могли б розповісти нам назву марки і моделі ПК ви придбали, і ми, ймовірно, може знайти її. Який розмір монітора у вас є? як це також матиме вплив на неї. бюджет?
|
| |||
| |||
| PACKARD BELL PC 1529, і тільки монітор 189378 http://www.currys.co.uk/martprd/stor...uct&sku=189378 Мій комп'ютер |
|
| |||
| |||
| Я думав про покупку ... PNY Verto 7 GeForce 7800GS / AGP 8x 256MB GDDR3 Відеокарта Якщо він працює на моєму ПК? Крім того, це набагато краще, ніж я зараз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Їм все ще не впевнені, якщо у вас AGP або PCI E графічних слота.
| |||
| |||
| Не забув. Усе ще намагаючись джерело плат.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Я додав GPU-Z до Інформація про систему частини Завантаження section.That вкаже вам, які графічний слот вас є. Thats, якщо вона працює на вашому комп'ютері її ще дуже нова, але отримувати регулярно оновлюється. |
|
| |||
| |||
| Жорстоке завантажити його на п'ятницю і погано бути в змозі сказати вам, що в понеділок платні, все це допоможе високо цінується! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Intel GMA X3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 5 | 15 січня 2009 15:58 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Карл | Графічні карти & Монітори | 3 | 3 жовтня 2008 12:54 |
| Geforce 6200 Blackout проблем | cammochris | Графічні карти & Монітори | 4 | 5 травня 2008 01:57 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Йезі | Графічні карти & Монітори | 2 | 4 травня 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Джош S | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 березня 2007 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |