![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| бр doesn't ми изглежда да ми позволи да играе MMORPG нарича легендата на Мир 3, когато влезете в което съм до нея аз добивам черен екран http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png Аз Ave всички най-новите драйвери за PC е 4 дни стария ми specz са, както следва, хората казват, че за игри форуми му ми графична карта този [на проблема предизвика неговото прекалено мощна за игра така, но някои казват, че имат успя да се работи по една и съща карта, но навик ми кажеш, тъй като те с моя ingame врагове (да не съм тъжна LOL) може някой да ми помогне да се реши този Intel Core 2 Quad Екстремни QX6850 3.00GHz overclocked до 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI дънни платки Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Активирана 4096MB DDR2 PC6400 OCZ NVIDIA памет (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA II 8MB Hard Drive Zalman Reserator 2 водите Охладителна система спецификациите, необходими 2 играят играта Минимални изисквания Висока от Celeron 433 128M 3D подкрепящи графични карти DirectX съвместима звукова карта Висока от DirectX 8,0 -Бързо от 56K модем Препоръчителни Изисквания Pentium III 800 256M 3D подкрепящи графични карти DirectX съвместима звукова карта Висока от DirectX Висока скорост на Интернет (ADSL, кабел, и т.н.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Ripz. То може да бъде много добре водача, свързани, първо пристанище на поканата е да изключите SLI. Изтеглете един от gpu и пробвайте играта на една карта. Какво драйвер си вървят? Вън от интерес какво охлаждане си вървят със системата и какво FSB? като това е изключително добра OC на CPU.
|
| |||
| |||
| Цитат:
ФСБ Не знам, но те помолих моята половинка н той sed аз wud б вървят за 1333fsb ако това не се прави смисъл, имам Zalman Reserator 2 водите Охладителна система и случай, че има 5 фенове, вградена в самия корпус (ITS един игрални случай) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен, но ако използвате Ур Vista Мисля Добре са склонни да се проблеми
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclocking NVidia GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Графика на карти & Монитори | 0 | 15 Юни 2009 05:23 |
| EVGA 8800 Ultra в Обединеното кралство? | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 11 | 14 Jan 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ултра | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 22 | 2-ро Jan 2008 14:26 |
| Свързване на NVidia quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PLEASE READ | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 1 | 1-во Jan 2008 08:04 |
| 8800 GTX и Ultra | r1k | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |