![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| můj počítač doesnt Zdá se, dovolte mi, abych hrát MMORPG s názvem legenda mir 3, někdy i při přihlášení k němu dostat i černou obrazovku http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png i ave všech nejnovějších ovladačů, pokud je PC 4 dny staré, mé specz jsou takto lidé řekl, že na hry fóra své mé grafické karty to je na [problém způsobit příliš silný pro hru líbí, ale některé z nich řeklo, že mají Podařilo se zajistit, aby fungovala na stejné karty, ale řekněte mi, jak je zvyklý, že moje r u přídavku ve hře Travian nepřátel (ano i ne sad lol) se může kdokoli, pomozte mi vyřešit tento Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked až 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Motherboard Duální 768megabajt NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Povoleno 4096megabajt DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Memory (CL 4-4-4-15 1T) 500 GB 7200RPM SATA II 8 MB Pevný disk Žalman Reserator 2 Vodní chlazení specifikace potřebných 2 hrát hru Minimální požadavky Vyšší než Celeron 433 128M 3D podporu grafické karty DirectX kompatibilní zvuková karta Vyšší než DirectX 8.0 Rychlejší než 56K Modem Doporučené požadavky Pentium III 800 256M 3D podporu grafické karty DirectX kompatibilní zvuková karta Vyšší než DirectX Vysokorychlostní internet (ADSL, kabel, atd.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Ripz. Mohlo by to být velmi dobře řidič související prvního přístavu hovoru vypnout SLI. Vytáhněte jednu z GPU a vyzkoušet hru na jednu kartu. Jaké ovladače jsou používáte? Z úroků, co jste chlazení běží v systému a co FSB? jak je to velmi dobré OC na CPU.
|
| |||
| |||
| Citace:
FSB Nevím, ale i požádal můj kámoš n mu sed i WÜD b systémem pro 1333fsb-li pocit, že dělá ne, mám Žalman Reserator 2 Vodní chlazení a věci, které má 5 ventilátory zabudován do pouzdra sám (jeho herní case) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý, ale pokud používáte ur průhled Myslím tere tendenci být problémy
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přetaktování NVIDIA GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Graphics Cards & Monitory | 0 | 15. červen 2009 05:23 |
| EVGA 8800 Ultra ve Velké Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. leden 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. ledna 2008 14:26 |
| Připojení NVidia Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PŘEČTĚTE SI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. ledna 2008 08:04 |
| 8800 GTX nebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:14 |
| Thread Nástroje | |
| |