![]() |
|
| |||
| |||
| doesn't pc μου φαίνεται να μου επιτρέψετε να παίξει ένα MMORPG που ονομάζεται μύθο του Mir 3, όταν θ ποτέ να συνδεθείτε σε αυτό έχω μια μαύρη οθόνη http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png i Λ. όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, όπως το PC είναι 4 ημερών, μου specz έχουν ως εξής, οι άνθρωποι έχουν πει ότι τα παιχνίδια φόρουμ μου κάρτα γραφικών thats το [πρόβλημα προκαλεί την πολύ ισχυρή για ένα παιχνίδι όπως αυτό, αλλά ορισμένοι δήλωσαν ότι έχουν έτσι, ώστε να εργάζονται με την ίδια κάρτα, αλλά συνηθίζει να μου πει που μου ingame r εχθρούς (ναι i δεν θλιβερή lol) μπορεί κανείς να με βοηθήσει να το επιλύσει Intel Quad Core 2 Extreme QX6850 3.00GHz overclocked σε 4.1 nVIDIA nForce 650i Ultra SLI Motherboard Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Μνήμης (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200rpm SATA II 8MB Hard Drive Zalman Reserator 2 Νερό Σύστημα ψύξης προδιαγραφές που απαιτούνται 2 παίξουν το παιχνίδι Ελάχιστες απαιτήσεις Υψηλότερα από Celeron 433 128M Υποστήριξη 3D κάρτα γραφικών DirectX συμβατή κάρτα ήχου Υψηλότερα από το DirectX 8.0 Πιο γρήγορα από ό, τι 56K Modem Προτεινόμενες Απαιτήσεις Pentium III 800 256M Υποστήριξη 3D κάρτα γραφικών DirectX συμβατή κάρτα ήχου Υψηλότερα από το DirectX Internet υψηλής ταχύτητας (ADSL, καλωδίων, κλπ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Ripz. Θα μπορούσε πολύ καλά να είναι οδηγός που σχετίζονται, πρώτο λιμάνι της πρόσκλησης είναι να απενεργοποιήσει το SLI. Τραβήξτε μια από τις gpu και δοκιμάστε το παιχνίδι σε μία μόνο κάρτα. Τι οδηγός εκτελείτε; Από ενδιαφέρον τι ψύξη είσαι τρέχει με το σύστημα και τι FSB; όπως ότι είναι ένα πολύ καλό oc στην cpu.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
FSB i dunno αλλά ρώτησα μου mate ν ο sed i wud β λειτουργίας για 1333fsb αν ne που κάνει την έννοια, έχω μια Zalman Reserator 2 Νερό σύστημα ψύξης και μια υπόθεση που έχει 5 ανεμιστήρες ενσωματωμένη στο περίβλημα ίδια (την περίπτωση ενός παιχνιδιού) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν ur χρησιμοποιώντας vista νομίζω Λίγα τείνουν να είναι τα προβλήματα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking Nvidia GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 15 Ιουν 2009 05:23 |
| ΕΒΓΑ 8800 Ultra στο ΗΒ; | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 14 Ιαν 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 2η Ιαν 2008 14:26 |
| Σύνδεση QUADRO 3500 + Nvidia GeForce 8800 GTX ΔΙΑΒΑΣΤΕ | dubs89 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 1η Ιαν. 2008 08:04 |
| 8800 GTX ή Ultra | r1k | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Οκτ 2007 12:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |