![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
moj pc se čini da mi dopustite da igra MMORPG legendi nazivaju Mir 3, kad sam ikada prijaviti na to da ja dobijem crni ekran
http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png Ave ja sve najnovije drivere i pc je 4 dana, moj specz su ljudi rekli da se na svojim igrama forume moje grafičkom karticom na taj [problem uzrok njegove previše moćna za igru kao što je to, ali neki su rekli da su uspio je da to rade na istoj kartici navika, ali recite mi kako su r moj ingame neprijatelja (da ja ne tužno lol) može bilo tko pomoć mene dobiti ovaj riješeno Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad 3.00GHz overclocked do 4,1 nVIDIA nForce 650i Ultra SLi matične ploče Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Omogućene 4096MB DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Memorija (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200rpm SATA Hard Drive II 8MB Zalman Reserator 2 Water Cooling System naočale potrebne 2 igrati igru Minimalni zahtjevi Najbolji od Celeron 433 128M Podržavanjem 3D grafička kartica DirectX kompatibilna zvučna kartica Veći od 8,0 DirectX Brže od 56K Modem Preporučeni zahtjevi Pentium III 800 256M Podržavanjem 3D grafička kartica DirectX kompatibilna zvučna kartica Najbolji od DirectX High Speed Internet (ADSL, Cable, etc) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Ripz.
Moglo bi biti jako dobro, vozaču se odnose, prva luka poziva je da onemogućite SLI. Povucite jedno od GPU-a i pokušajte igru na jednoj kartici. Što ste vozač prikazivati? Od interesa za hlađenje što ste se izvodi sa sustavom i što FSB? kao da je to iznimno dobre oc na CPU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
FSB dunno ali ja sam pitao moj mate n sed on sam wud b za pokretanje 1333fsb ako se to ne čini smislu, imam Zalman Reserator 2 Vodeni sustav hlađenja i slučaj koji ima 5 navijača ugrađene u kućište sebi (svojoj igračkoj jednom slučaju) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nisam siguran, ali ako ur koristeći vidik mislim tere imaju tendenciju da se problemi