![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| my pc doesnt tűnik, hogy nekem van egy úgynevezett MMORPG legendája mir 3, ha valaha is tudok belépni rá, hogy én egy fekete képernyő http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png i ave a legújabb illesztőprogramok a PC 4 napos, én specz a következő, az emberek azt mondták, hogy a játékok fórum az én grafikus kártya amit a [problémát okozhat a túl erős, mint egy játék, de valami azt mondta, hogy kezelik, hogy az azonos munkát kártyát, de szokás mondani nekem, hogy én r Traviannal ellenségek (igen és nem szomorú lol) tud akárki segítsen nekem kap ez megoldódott Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Alaplap Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 memória nVIDIA OCZ PC6400 (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA II 8MB Merevlemez Zalman Reserator 2 Víz Hűtőrendszer specs szükséges 2 játékot játszani Minimumkövetelmények Magasabb, mint a Celeron 433 128M 3D-s grafikus kártya támogatása DirectX kompatibilis hangkártya Magasabb, mint a DirectX 8.0 Gyorsabb, mint a 56K-s modem Ajánlott követelmények Pentium III 800 256M 3D-s grafikus kártya támogatása DirectX kompatibilis hangkártya Magasabb, mint a DirectX Nagy sebességű internet (ADSL, kábel, stb) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Ripz. Ez nagyon jól járművezető kapcsolódó első kikötő kapcsolni az SLI. Húzza az egyik GPU és próbálja ki a játékot, egy kártyán. What are you driver fut? Elfogyott a kamatot, amit a hűtés ugye fut a rendszer, és milyen FSB? mivel ez egy rendkívül jó oc a CPU.
|
| |||
| |||
| Idézet:
FSB Nem tudom, de azt kértem a haverom n ő sed i wud b 1333fsb működik, ha ez nem teszi értelme, van egy Zalman Reserator 2 vízhűtéses rendszer, valamint, hogy a rajongók 5 épített házának magát (az a szerencsejáték ügy) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, de ha ur segítségével kilátás tere inkább azt hiszem, hogy problémák