![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אזור PC doesn't seem לאפשר לי לשחק MMORPG שנקרא אגדה של Mir 3, כאשר אני מתמיד על פני התחברות אליו אני מקבל מסך שחור
http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png אני Ave כל מנהלי ההתקן העדכניים ביותר כמו ה-PC הוא 4 ימים, אזור specz הם כדלקמן, אנשים אמרו את זה על משחקים פורומים שלי את כרטיס המסך thats את [בעיה לגרום שלו חזקים מדי עבור משחק כזה, אבל יש להם כמה אמר הצליח לגרום לזה לעבוד על אותו כרטיס אבל רגיל לומר לי שהם R ingame אויבים שלי (כן אני לא עצוב LOL) האם מישהו יכול לעזור לי להגיע לפתרון זה Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked ל 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI לוח האם Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI מאופשר 4096MB DDR2 PC6400 OCZ NVIDIA זיכרון (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA II 8MB Hard Drive זלמן Reserator 2 מערכת קירור מים מפרט הדרוש 2 לשחק במשחק דרישות מינימליות גבוהה יותר Celeron 433 128M כרטיס גרפי 3D תמיכה כרטיס קול תואם DirectX גבוה מ-DirectX 8.0 מהר יותר מודם 56K דרישות מומלצות פנטיום III, 800 256M כרטיס גרפי 3D תמיכה כרטיס קול תואם DirectX גבוהה יותר של DirectX High Speed Internet (ADSL, כבלים, וכו ') |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי Ripz.
זה יכול להיות מנהל טוב מאוד קרובים, הנמל הראשון של הקריאה להשבית את SLI. משוך אחד gpu של ונסה את המשחק על כרטיס בודד. איזה מנהל אתה מפעיל? מתוך עניין מה הקירור אתה מפעיל את המערכת ומה fsb? כפי שזה א טוב מאוד oc על CPU.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
fsb אני dunno אבל שאלתי חבר שלי הוא N sed אני wud b להופיע עבור 1333fsb אם כי תחושת NE עושה, יש לי זלמן Reserator 2 מערכת קירור מים מקרה שיש בו 5 אוהדים מוכללת מעטפת עצמה (על המקרה של המשחק) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני לא בטוח, אבל אם ur Vista באמצעות אני חושב tere נוטים להיות בעיות