![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano PC doesnt atrodo, kad leisti man žaisti MMORPG vadinamas Legend of Mir 3, kai kada įeinate į ją man juodas ekranas http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png I ave visas naujausias tvarkykles, nes kompiuteris yra 4 days old, mano specz yra taip, žmonės sakė, kad žaidimai forumuose jos mano video korta Thats [problemos priežastis jo per daug galinga, kaip šio žaidimo, bet kai pasakė, kad turi pavyko priversti jį dirbti į tą pačią kortelę, o papratimas pasakykite man, nes r mano žaidime priešai (Taip aš ne liūdnas lol) Can anyone help me get this išspręsta Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz Overclocked 4.1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Atmintis (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200rpm SATA II 8MB Kietasis diskas Zalman Reserator 2 vandens aušinimo sistema Specifikacijos reikia 2 Play Game Minimalūs reikalavimai Didesnė nei Celeron 433 128M 3D grafikos plokštę, remiant DirectX suderinama garso korta Didesnė nei su DirectX 8.0 Faster than 56k Modem Rekomenduojami reikalavimai Pentium III 800 256M 3D grafikos plokštę, remiant DirectX suderinama garso korta Didesnė nei DirectX Didelės spartos interneto (ADSL, tt) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Ripz. Jis gali labai gerai turėti vairuotojo pažymėjimą, susijusių, pirma įplaukimo uostas yra išjungti SLI. Traukite vieną GPU "ir bandyti žaidimą į vieną kortelę. Kas vairuotojo Ar jūs naudojate? Iš palūkanų ką aušinimo jūs naudojate su sistema ir ką FSB? kaip tai labai geras oc ant CPU.
|
| |||
| |||
| Citata:
FSB I dunno, bet aš paprašiau savo mate n jis sed I WÜD b, naudojantis 1333fsb jei tai daro ne ta prasme, aš turiu Zalman Reserator 2 vandens aušinimo sistemą ir teismų, kad turi 5 ventiliatoriai statomi į korpusą save (savo žaidimų atveju) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras, bet jei UR naudojant Vista Manau Tere linkę būti problemų
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Overclocking NVIDIA GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Birželis 15, 2009 05:23 |
| EVGA 8800 Ultra in UK? | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 14 sausis 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 22 | 2 sausis 2008 14:26 |
| Jungiamieji NVIDIA Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PLEASE READ | dubs89 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 1 sausis 2008 08:04 |
| 8800 GTX ar Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:14 |
| Temos įrankiai | |
| |